خداداد عزيزي: سقوط پيام يا ابومسلم برايم اهميتي ندارد!
سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: استقلال را در ليگ نگه ميداريم و حذف يكي از دو تيم پيام و ابومسلم مشهد كه در آنها زحمت كشيدهام برايم مهم نيست.
خداداد عزيزي در گفتوگو با ايسنا، پيرامون شرايط استقلال اهواز اظهار كرد: تحت هر شرايطي ما بايد بازي هفتهي آخر را با پيروزي پشت سر بگذاريم و توجهي به نتايج ديگر رقبايمان براي جنگيدن در راه ماندن در ليگ برتر نداشته باشيم. گرچه بسياري فكر ميكنند حريف پاياني ما كه تيم برق شيراز است و به ليگ دسته يك سقوط كرده حريف آساني خواهد بود اما من اين طور فكر نميكنم چرا كه تيم برق اكنون چيزي براي از دست دادن ندارد و ميآيد كه فوتبال زيبايي را در آخرين بازياش در ليگ هشتم به نمايش بگذارد. پيروزي و باخت تاثيري در سرنوشت برق ندارد و اين باعث ميشود بازيكنان آنها بدون استرس در برابر ما كار كنند و فوتبال واقعي خود را بازي كنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا سقوط يكي از دو تيم پيام و ابومسلم مشهد كه در آنها كار كردهايد برايتان سخت نخواهد بود، تصريح كرد: واقعا اين كه يكي از تيمهاي همشهريام به ليگ دسته يك سقوط ميكند سخت است،من نميگويم در آنها زحمت كشيدهام اما خاطرات بسياري با اين دو تيم داشتهام. به هر حال اكنون در استقلال اهواز هستم و به اين تيم تعصب دارم لذا حذف يكي از اين دو تيم برايم چندان اهميتي ندارد.
وي دربارهي شرايط رقباي استقلال اهواز در بازي هفتهي پاياني به ايسنا گفت: آنها هم كار بسيار سختي خواهند داشت با وجود اين كه بسياري تصور ميكنند دشوارترين كار را تيم پيام در برابر استقلال تهران كه ميخواهد قهرمان شود، دارد اما من چنين تصوري ندارم و معتقدم ابومسلم كار دشوارتري خواهد داشت. چرا كه ورزشگاه انزلي جايي نيست كه شما بتوانيد از ارائهي فوتبال واقعي تيمتان مطمئن باشيد و رويارويي با تيم قدرتمند ملوان به نظر مصاف دشوارتري خواهد بود، ضمن اين كه استقلال هم اكنون تا حدودي شانس قهرماني خود را كمرنگ ميبيند و با شنيدن پيروزي احتمالي ذوب آهن در اواسط بازي ممكن است تا حدودي انگيزهي خود را از دست بدهد و همين طور بايد توجه داشت كه پيام اكنون 35 امتيازي است و اگر هر دوي اين تيمها ببازند و يا مساوي كنند اين تيم پيام است كه در ليگ برتر باقي خواهد ماند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فصل آتي نيز در تيم استقلال اهواز خواهيد ماند گفت: چو فردا شود فكر فردا كنيم، اكنون تنها وظيفهاي كه به عهدهي من گذاشته شده اين است كه برق را ببريم و با اميد به بقاء در ليگ برتر نتايج ديگر رقبايمان را نيز در نظر داشته باشيم. پس از عبور از اين مرحله ميتوانيم با فكري راحتتر در اين زمينه صحبت كرده و تصميم بگيريم.
وي دربارهي شرايط تيمش نيز اظهار كرد: همه چيز خوب است و ما سعي ميكنيم بازيكنانمان را تا پيش از هفتهي پاياني به سطح ويژهاي از آمادگي جسماني برسانيم چرا كه آنها به خوبي ميدانند و درك كردهاند اين مسابقه مهمترين بازي آنها در ليگ هشتم خواهد بود كه بايد تحت هر شرايطي پيروز شوند و از حيثيت استقلال اهواز دفاع كنند.


