ديماريا: پيوستن به يونايتد باعث پيشرفتم شد
کد خبر: ۴۳۹۸۵۸
| | 2266 بازدید
آنخل دي ماريا، هافبک منچستريونايتد عنوان کرد که انتقالش از مادريد به يونايتد، يک قدم رو به جلو برايش بوده است.
هافبک آرژانتینی در تابستان با 77 میلیون یورو از رئال به یونایتد پیوست و در طول چند هفته ی اخیر، عملکرد بسیار خوبی در این تیم داشته است.
او در مصاحبه با کانال منچستریونایتد گفت: " جدایی از رئال مادرید و پیوستن به باشگاه بزرگی مثل منچستریونایتد باعث رشد و پیشرفت و فوتبال من بود. لحظات بسیار مهمی برای من بود و من واقعا خوشحالم. هر روز که میگذرد، من احساس آرامش بیستری دارم. یک خانه خریده ام و خانواده ام نیز خوشحالند.
از روزی که به اینجا آمده ام، مردم واقعا با گرمی با من برخورد کردند و من را تشویق کردند. در ضربات ایستگاهی یا کرنرها یا حتی وقتی پا به توپ هستم. امیدوارم در چند سال آینده اتفاقات خوبی رخ دهد."
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


