صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصویب طرح ممنوعیت بکارگیری سلاح سرد

رییس اداره حقوقی پلیس آگاهی ناجا از تصویب طرح ممنوعیت بکارگیری سلاح سرد خبر داد.
کد خبر: ۴۳۶۶۶۲
| |
5282 بازدید

رییس اداره حقوقی پلیس آگاهی ناجا از تصویب طرح ممنوعیت بکارگیری سلاح سرد خبر داد.

به گزارش ایسنا سرگرد اصغر جمشید راد ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: در جلسه روز یکشنبه هفته جاری کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگانی از ناجا ، وزارت اطلاعات، دولت و قوه قضاییه طرح ممنوعیت بکارگیری سلاح سرد در قالب اضافه شدن دو تبصره به ماده 617 تعزیرات قانون مجازات اسلامی به تصویب رسید.

او ادامه داد: با تصویب این دو تبصره حمل اسلحه غیر متعارف از قبیل قداره، پنجه بوکس و غیره به قصد ارتکاب جرم ممنوع خواهد بود و حاملان اینگونه سلاح‌ها به حبس و شلاق محکوم خواهند شد.

رییس اداره حقوقی پلیس آگاهی ناجا گفت: بنابرنظر اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی علاوه بر ممنوعیت حمل، تولید، خرید، فروش، عرضه و وارد کردن سلاح سرد غیر متعارف نیز جرم انگاری شد.

او گفت: با تصویب این طرح ادوات حاصله از تولید و نیز سلاح‌های کشف شده به عنوان مجازات نیز ضبط و معدوم می‌شود. سمت و سوی این طرح با ممنوعیت حمل، خرید، فروش و عرضه بیشتر بر پیشگیری از وقوع جرایم خشونت بار است؛ ضمن اینکه تصویب این طرح تاثیر سوئی بر روند تولید، خرید و فروش آلات و ادوات مجازی که در صنعت چاقو سازی تهیه می شود، ندارد و این صنعت با تولید آلات و ادوات مجاز، به فعالیت اقتصادی خود ادامه خواهد داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟