متاسفم كه با فحش مرا بدرقه كردند
مهاجم تيم فوتبال برق شيراز گفت: براي هواداراني كه به من فحاشي كردند و باعث شدند با بدرقه از اين تيم جدا شوم؛ متاسفم.
فريد عابدي در گفت و گو با فارس، درباره شرايط برق شيراز در طول فصل جاري اظهار داشت: به دليل كمبود بودجه از همان ابتداي فصل باشگاه براي جذب مهرههاي موردنياز دچار مشكل شد. تيم با همان بازيكنان گذشته و اميدهاي باشگاه بسته شد.
وي افزود: همه اميد باشگاه به 11 بازيكن اصلي بود و كسي فكر نكرد كه شايد از اين 11 نفر يكي مصدوم شود. اتفاقا همين مصدوميتها گريبان تيم را گرفت.
اين مهاجم ادامه داد: بازيكنان جوان جايگزين نتوانستند به خوبي جاي با تجربهها را پر كنند. آنها به دليل تجربه كم استرس داشتند و از سوي ديگر عادت به باختن در تيم جا افتاد و حتي موفق به كسب تساوي هم نميشديم.
عابدي با انتقاد به سياست باشگاه درباره جدايي دو بازيكن اين تيم در اواسط فصل اضافه كرد: باشگاه نبايد به يزداني و شيري اجازه ميداد تا در آن شرايط برق را ترك كنند.
اين بازيكن به نامهرباني اداره كل تربيتبدني فارس اشاره كرد و گفت: تربيت بدني چطور ادعا كرده است كه 800 ميليون تومان به باشگاه كمك كرده است؟ اگر هم اين پول از تربيت بدني به باشگاه واريز شده در واقع پول وزارتخانه است كه از طريق تربيت بدني به ما رسيده است. در ضمن آنها 30 درصد اين پول را نزد خود نگه داشتند.
عابدي ادامه داد: اصلا كل بودجه تربيت بدني 800 ميليون تومان نيست كه بخواهد چنين مبلغي را به باشگاه برق شيراز كمك كند. آقاي خدابخش چطور با فرافكني به ساير هياتهاي ورزشي ميگويد حق آنها را به باشگاه برق داده است؟
اين مهاجم درباره بركناري عباسي در اواسط فصل گفت: ما شاهد بوديم كه آقاي فلاح تا چه اندازه از عباسي حمايت كرد و موافق بركناري او نبود اما وزارتخانه تصميم خود را اعمال كرد و پيوس را به اين تيم آورد. كاش از همان تيم كربكندي را ميآوردند تا تيم زودتر دچار تحول شود.
عابدي كه در جريان بازي برق مقابل ذوبآهن با بيمهري هواداران مواجه شد، اظهار داشت: 5 سال است در ليگ برتر براي برق زحمت ميكشم و حقم نبود كه به دليل اهمال كاري مديران من فحش بخورم. در حال گذراندن بدترين روزهاي ورزشيام هستم و آن دسته از هواداران كه چنين رفتاري با من كردند را حلال نميكنم.
عابدي تاكيد كرد: اين عده روي سكوها با خط گرفتن عليه من شعار دادند و هتاكي كردند. اين مسئله براي باشگاه فرهنگي برق شيراز مناسب نيست. برايم عجيب است كه چرا باشگاه نسبت به اين افراد واكنشي نشان نداد.


