اعلام آمادگی فرانسه برای حمله نظامی به سوریه

وزیر دفاع فرانسه اعلام کرد کشورش آماده است تحت پوشش بین المللی برای مبارزه با داعش در سوریه دخالت نظامی کند.
کد خبر: ۴۳۵۰۷۷
| |
7513 بازدید
وزیر دفاع فرانسه اعلام کرد کشورش آماده است تحت پوشش بین المللی برای مبارزه با داعش در سوریه دخالت نظامی کند.

به گزارش تسنیم به نقل از المیادین،‌ ژان ایو لودرن، وزیر دفاع فرانسه اعلام کرد کشورش آماده است تحت پوشش بین المللی برای مبارزه با داعش در سوریه دخالت نظامی کند.

ژان ایو لو درن که برای هماهنگی به منظور عملیات های نظامی در عراق به کشورهای منطقه سفر کرده است گفت که تهدیدات تروریستی در لیبی در کنار خطرات ناشی از فعالیت تروریست ها در عراق و سوریه باید در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل مورد بررسی قرار گیرد.

فرانسه روز دوشنبه میزبان نشست بین المللی علیه داعش بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟