ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فلسطيني‌ها موافق پرتاب‌راکت به‌سرزمین اشغالی

نظرسنجی موسسه‌ای فلسطینی نشان می‌دهد که 89 درصد فلسطینی‌ها با ادامه پرتاب راکت به سوی سرزمین‌های اشغالی موافقند.
کد خبر: ۴۳۴۷۷۴
| |
4839 بازدید

نظرسنجی موسسه‌ای فلسطینی نشان می‌دهد که 89 درصد فلسطینی‌ها با ادامه پرتاب راکت به سوی سرزمین‌های اشغالی موافقند.

به نوشته کیهان، موسسه فلسطینی PCPO نظرسنجی را به روش مصاحبه حضوری با 1000 بزرگسال فلسطینی در تاریخ 3 تا 6 شهریور (25 تا 28 اوت) اجرا و نتایج آن را در تاریخ 16 شهریور ( 7 سپتامبر) منتشر کرده است.

در این نظرسنجی از فلسطینی‌ها پرسیده شده است: «آیا با استقرار نیروهای سازمان ملل در غزه موافقید یا مخالف؟» نتایج نشان می‌دهد که61 درصد پاسخگویان با استقرار نیروهای سازمان ملل در غزه مخالف و 29 درصد با آن موافق‌اند.10 درصد پاسخگویان نیز گزینه «نمی‌دانم» را انتخاب کرده‌اند.

در این نظرسنجی همچنین پرسیده شده است: «آیا با ادامه پرتاب راکت از سوی حماس به اسرائیل موافقید یا مخالف؟» 89 درصد پاسخگویان با پرتاب راکت‌ موافق و دو درصد با آن مخالف هستند. 9 درصد نیز گزینه «نمی‌دانم» را در پاسخ به این سوال انتخاب کرده‌اند.

گفتنی است درهم شکستن روحیه مقاومت در مردم فلسطین همواره یکی از اهداف اصلی رژیم کودک کش اسرائیل بوده و نظرسنجی اخیر نشان می‌دهد علی رغم جنایات این رژیم در جنگ اخیر غزه، این روحیه نه تنها تضعیف نشده بلکه تقویت نیز شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟