هفته دوم بوندس لیگا؛
توقف بایرن مونیخ در خانه شالکه
کد خبر: ۴۳۰۷۰۸
| | 1858 بازدید
مدافع عنوان قهرمانی رقابتهای فوتبال باشگاهی آلمان در زمین تیم شالکه متوقف شد تا در همین روزهای ابتدایی فصل 2 امتیاز از دست بدهد.
به گزارش مهر، هفته دوم رقابتهای بوندس لیگا آلمان با برگزاری دیدار تیمهای شالکه 04 و بایرن مونیخ ادامه یافت که این بازی با تساوی یک بر یک خاتمه یافت. در این بازی که به میزبانی شالکه برگزار شد ابتدا بایرن مونیخ با یک گل برابر حریف خود پیش افتاد. رابرت لواندوفسکی با گلی که در دقیقه 10 به ثمر رساند خیلی زود پیام آور شادی برای اردوی باواریاییها شد.
در نیمه دوم تیم شالکه بر حریف خود فشار وارد کرد تا اینکه در دقیقه 62 روی ضربه بندیکت هوودس به گل تساوی دست یافت. بایرن مونیخ با این تساوی 4 امتیازی شد و در رده پنجم جدول ردهبندی قرار گرفت. تیم شالکه هم با 2 امتیاز در مکان سیزدهم جدول ایستاد.
ژابی آلونسو بازیکن پیشین تیم رئال مادرید که به بایرن مونیخ پیوسته بود برای باواریاییها به میدان رفت و 68 دقیقه بازی کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


