مسابقات قهرمانی فوتسال ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه

پیروزی ایران و ژاپن در نخستین روز رقابت‌ها

کد خبر: ۴۳۰۵۲۰
| |
3203 بازدید
اولین روز مسابقات قهرمانی فوتسال ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه با برتری تیم‌های ایران و ژاپن به پایان رسید.

به گزارش فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان، دومین دوره رقابت‌های قهرمانی فوتسال ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه از روز گذشته به صورت رسمی در دانشگاه شهید بهشتی تهران آغاز شد که در اولین مسابقه تیم ژاپن با نتیجه 10 بر 2 از سد بحرین گذشت.

تیم ملی کشورمان نیز با ترکیب احمدرضا رضایی (دروازه‌بان)، علی‌اصغر محبوبی، علی‌اکبر احمدوند، مصطفی حیدری و ایمان محبی دومین مسابقه را برابر تایلند برگزار کردند که با نتیجه 7 بر یک و با گل‌های علی‌اصغر محبوبی (4گل)، حیدری، زارعی و احمدوند حریف را مغلوب کردند.

در روز دوم این مسابقات تایلند با بحرین و ازبکستان با ژاپن مسابقه خواهند داد. تیم ملی کشورمان نیز فردا در دومین مسابقه خود به مصاف ژاپن خواهد رفت.

به گزارش فارس، در این رقابت‌ها تیم‌های ایران، ژاپن، تایلند، بحرین و ازبکستان به صورت دوره‌ای به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟