صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«ويا» تا 2014 در والنسيا مي‌ماند

کد خبر: ۴۲۹۶۱
| |
1546 بازدید

ستاره‌ اسپانيايي باشگاه والنسيا اعلام کرد، تا پايان زمان قراردادش در "مستايا" مي ماند.

به گزارش ايسنا، داويد ويا اعلام کرد، تا پايان مدت قراردادش با باشگاه والنسيا قصد ترک اين تيم را ندارد. قرارداد اين ستاره ي جوان در سال 2014 با مستايا به پايان مي رسد و اين در حالي است که خبرهاي زيادي در مورد جدايي او از والنسيا و پيوستنش به تيم هاي بزرگ از جمله رئال مادريد به گوش مي رسد.

ويا در گفت وگو با راديو "مارکا" با رد اين شايعه ها گفت: "قراردادي 6 ساله را با سران باشگاه به امضا رسانده ام و قصد دارم تا پايان قراردادم در خدمت تيم باشم. سران باشگاه به من اعتماد کرده اند و هيچ صحبتي در مورد فروش احتمالي من به ميان نيامده است. سران باشگاه هميشه من را در جريان اتفاقاتي که رخ مي دهد و پيشنهادهاي احتمالي قرار مي دهند ولي هنوز به من چيزي نگفته اند."

ويا در ادامه با بررسي شرايط والنسيا در رقابت هاي اين فصل گفت: "ليگ قهرمانان اروپا رقابت‌هايي است که در آن بزرگترين تيم هاي اروپايي به مبارزه مي پردازند و از اين که ما در آن حاضر‌ نيستيم، احساس حسادت مي کنم. ما نهايت سعي مان را به کار گرفته ايم تا رقابت هاي اين فصل را به بهترين نحو ممکن به پايان برده تا فصل آينده بتوانيم در ليگ قهرمانان حاضر باشيم. در شرايط پيچيده ي کنوني مالي باشگاه به هر ترتيبي که بتوانيم به مسئولان تيم كمك مي كنيم."

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟