اطلاعيه ميرحسين درباره اعتراض به همسر الهام
ميرحسين موسوي با صدور اطلاعيهاي، نوشته يک طنزنويس مقيم خارج از کشور را در مورد فاطمه رجبي زشت خواند و آن را خلاف اخلاق اسلامي و شأن زن ايراني دانست.
به نوشته «اعتماد»، در اين اطلاعيه آمده است: «اينجانب در بيانيه اعلام نامزدي خود از فعالان سياسي درخواست کرده بودم که حتي اگر در معرض توهين قرار گرفتم، نسبت به اين امر واکنشي نشان ندهند. هنوز مبارزات انتخاباتي چندان گرم نشده است و مطلب غير قابل تحملي از سوي کسي بيان نگرديده، که مقاله خانم نويسندهاي در انتقاد از اينجانب موضوع عکسالعمل قابل تاسف يکي از نويسندگان مقيم خارج از کشور قرار گرفته است.
خداوند به قلمي شيريني طنز ميدهد و حتي آن را درخور ثبت در تاريخ ادبيات ملتي ميکند که خود پيشتاز ادبيات بشريت است، اما صاحب آن قلم حد ادب را رعايت نميکند و در مورد آن خانم نويسنده مطالبي به نگارش درميآورد که بيترديد بيان کننده آن زماني که به پختگي برسد و در نظر آورد که چگونه احساس ميکرد اگر همان جملات به هر علتي و هر بهانهاي در مورد زناني از بستگان خود او بيان شده بود، آرزو ميکند هرگز آن را ننوشته و هيچگاه در هيچ کجا ثبت نشده بودند. سختترين قشريگريها و مزمنترين خصومتها و بدترين نيتها براي بيرون کردن زنان ما از ميدان سياست و اجتماع نميتوانند آن جفا را بکنند که چنين مرزشکنيهايي موجب ميشود، به صورتي که حق است اگر با رواج چنين شيوههايي، ديگر هيچ زني جرأت اظهار نظر در سطح جامعه را نداشته باشد.
اينجانب به عنوان کسي که مخاطب نامه آن خانم محترم بودهام، به جز اطلاع ناصحيحي که در مورد محل منزل مسکونيام به ايشان دادهاند، مابقي اين نوشته را نظري در ميان نظرات يافتم که يک نامزد انتخابات رياست جمهوري بايد طاقت شنيدنش را داشته باشد.
اميدوارم ابراز تأسف اين خدمتگزار مردم در پيشگاه تمامي بانوان از اقدام آن نويسنده مقيم خارج از کشور ارزش و اثري در تخفيف اين امر داشته باشد.»
خداییش خیلی حال کردم. هم عزت نفس و بلندی طبع خودش رو ثابت کرد و هم حال ابراهیم نبوی رو گرفت






