صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هواداران مطمئن باشند پرسپولیس به جایگاهی که درنظر گرفته‌ایم می‌رسد

رحیمی: کاری که پولادی می‌کند درست نیست

کد خبر: ۴۲۸۵۶۶
| |
3533 بازدید
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: کاری که پولادی می‌کند درست نیست و باید هر چه زودتر به پرسپولیس برگردد.

به گزارش فارس، علیرضا رحیمی درباره وضعیت مهرداد پولادی و اینکه گفته می‌شود او به تیم الشحانیه قطر پیوسته گفت: پولادی باید هر چه زودتر بیاید و تکلیفش را مشخص کند چرا که کاری که او انجام می‌دهد کار درستی نیست.

وی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس و علی دایی بر روی او حساب کرده‌اند، اما هر چقدر ما و دایی با پولادی تماس می‌گیریم پاسخ تماس‌هایش را نمی‌دهد و باید هر چه زودتر به تیم برگردد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد نگرانی هواداران این تیم از نتایجی که تا اینجا به دست آمده خاطرنشان کرد: می‌دانیم که هواداران نگران هستند و نگرانی آنها نگرانی ماست و ما هم تلاش می‌کنیم تا مشکلات و دغدغه‌ها از بین برود و هواداران مطمئن باشند پرسپولیس به جایگاهی که برایش در نظر گرفتیم خواهد رسید.

رحیمی در خصوص وضعیت اومانیا مدافع کاستاریکای تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: کارهای این بازیکن به صورت کامل انجام شده و دایی از این هفته هر زمانی که بخواهد می‌تواند از اومانیا استفاده کند چرا که این بازیکن به صورت کامل در خدمت پرسپولیس است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟