میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرار بی‌سابقه دو شهروند کره‌شمالی

مسئولان کره جنوبی می گویند دو شهروند کره شمالی در حادثه ای نادر توانستند مرزهای دریایی بین دو کشور را شنا کرده و به کره جنوبی پناهنده شوند.
کد خبر: ۴۲۵۶۴۳
| |
20696 بازدید
مسئولان کره جنوبی می گویند دو شهروند کره شمالی در حادثه ای نادر توانستند مرزهای دریایی بین دو کشور را شنا کرده و به کره جنوبی پناهنده شوند.

به گزارش العالم، سخنگوی وزارت وحدت کره جنوبی اعلام کرد: دو مرد 20 و 50 ساله کره شمالی با شنا کردن خود را به جزیره گودونگدو در دریای زرد رساندند و نیروهای گارد ساحلی کره جنوبی آنها را بازداشت کردند.

وی تصریح کرد: این دو مرد که پدر و پسر هستند، تمایل خود را برای پناهندگی ابراز داشتند و براساس اقدام های معمول و اداری، تحقیقات و بازجویی از آنها در جریان است.

تدابیر امنیتی بسیار شدیدی در اطراف جزیره گودونگدو برقرار است. این جزیره در 2.5 کیلومتری سواحل کره شمالی قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت