موافقت با تمدید ۷۲ ساعته آتش بس در غزه

یک مقام اسرائیلی به خبرگزاری فرانسه گفت که اسرائیل با تمدید ۷۲ ساعته آتش بس موافقت کرده است.
کد خبر: ۴۲۵۳۹۵
| |
4480 بازدید
یک مقام اسرائیلی به خبرگزاری فرانسه گفت که اسرائیل با تمدید ۷۲ ساعته آتش بس موافقت کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یک مقام اسرائیلی به خبرگزاری فرانسه گفت که اسرائیل با تمدید 72 ساعته آتش بس موافقت کرده است.

این در حالی است که یک مقام مذاکره کننده هیئت فلسطینی در قاهره گفت که تاکنون هیچ توافقی برای آتش بس در غزه صورت نگرفته است و تلاش‌ها در این خصوص تا لحظه آخر ادامه می‌یابد.

لحظاتی قبل هیئت اسرائیلی که برای مذاکرات غیرمستقیم آتش بس در مصر بسر می برد، قاهره را به سمت تل آویو ترک کرد.

این در حالی است که کانال 10 رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم با تمدید آتش بس 72 ساعته مخالفتی ندارد.

مصر امروز رسما به هیئت فلسطینی پیشنهاد تمدید آتش بس 72 ساعته داد و همچنین لحظاتی قبل کاخ سفید اعلام کرد که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در تماسی تلفنی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اوضاع غزه و آتش بس در این منطقه را بررسی کرد.

پیش از این در طول کمتر از یک هفته دو بار آتش بس 72 ساعته در نوار غزه برقرار شد که بارها از سوی اسرائیل این آتش بس نقض شد.

آتش بس 72 ساعته امشب ساعت 24 به وقت محلی به پایان می رسد. گروههای فلسطینی اعلام کردند که پیشنهاد جدید مصر برای برقراری آتش بس را با دیدی مثبت بررسی می کنند.

به گفته یک عضو هیأت فلسطینی، مذاکرات بر سر سازوکار اجرای توافقنامه متمرکز است و قرار شد که بحث درباره فرودگاه و بندر به مذاکرات نهایی با اسرائیل پس از اعلام برقراری آتش‌بس در غزه، موکول شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت