صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حق‌الزحمه داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال به داور بیمار تعلق می‌گیرد

کد خبر: ۴۲۵۲۹۱
| |
2798 بازدید
حق‌الزحمه عوامل اجرایی مسابقات هفته سوم لیگ برتر فوتبال به داور اصفهانی تعلق می‌گیرد.

به گزارش فارس، مرتضی شکرانه از داوران بین‌المللی فوتسال است که از بیماری سرطان رنج می‌برد. با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته قرار حق‌الزحمه داوران، ناظران و نماینده فدراسیون در 8 مسابقه هفته سوم لیگ برتر که پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شود به این داور تعلق بگیرد.

علی خسروی در تماسی تلفنی با مهدی تاج روی این موضوع به توافق رسیدند و حتی تاج اعلام کرده قرار است یک میلیون تومان از سازمان لیگ کمک کند تا با مجموع حق‌الزحمه داوران به شکرانه تعلق بگیرد.

علی خسروی خودش یکی از داورانی است که مدتی از بیماری سختی رنج می‌برد. وی این هماهنگی را با تاج انجام داد.

نمایندگان سازمان لیگ قرار است فردا پنجشنبه در مراسم گلریزان برای کمک به مردم غزه هم حضور داشته باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...