میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حماس: توپ در زمین اشغالگران است

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" درباره عدم پاسخ رژیم اسرائیل به خواسته های ملت فلسطین هشدار داد و تاکید کرد: توپ هم اکنون در زمینه اشغالگران است.
کد خبر: ۴۲۳۸۴۵
| |
4802 بازدید

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" درباره عدم پاسخ رژیم اسرائیل به خواسته های ملت فلسطین هشدار داد و تاکید کرد: توپ هم اکنون در زمینه اشغالگران است.

سامی ابوزهری سخنگوی حماس جمعه شب در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم در غزه گفت: هیئت مذاکره کننده فلسطینی پاسخی از اشغالگران درباره خواسته هایش دریافت نکرده است.

وی افزود: اشغالگران باید با خواسته های فلسطینیان به طور کامل موافقت کنند و همه احتمالات مطرح است و اشغالگران به طور کامل مسئول پیامدها و عواقب هستند.ابوزهری تاکید کرد: اشغالگران وقت کشی می کنند و اشغالگران پاسخ روشنی به خواسته های ما نداده اند.

سخنگوی حماس با تشریح خواسته های مقاومت و ملت فلسطین در مذاکرات قاهره برای دستیابی به آتش بس در غزه گفت: خواسته ما بر توقف هرگونه اشغالگری و رفع محاصره متمرکز است و توپ هم اکنون در زمین اشغالگران می باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات