آغاز مجدد عملیات ارتش سوریه در ریف لاذقیه

کد خبر: ۴۲۳۵۸۱
| |
5650 بازدید
نیروهای ارتش سوریه عملیات نظامی خود برای آزادسازی مابقی مناطق تحت تصرف گروه‌های تروریستی مسلح در ریف شمالی لاذقیه در غرب سوریه را آغاز کرده و در اولین گام موفقش شدند، صدها تروریست را به هلاکت برسانند.

به گزارش  فارس ، درگیری‌های شدید و سخت نیروهای ارتش سوریه با گروه‌های مسلح تروریستی در ریف شمالی لاذقیه پس از موفقیت‌ها و پیروزی‌هایی که این نیروها در هدف قرار دادن تجمعات گروه‌های مسلح محقق کردند، ادامه دارد.

براساس گزارش‌های میدانی رسیده، نیروهای ارتش سوریه موفق شدند، مراکز تجمع گروه‌های تروریستی در شهرک‌های دورین و الکوم را هدف قرار دهند و چندین دستگاه خودرو مجهز به تیربار سنگین آنها را منهدم کنند.

این درحالی است که نیروی هوایی ارتش سوریه نیز مقرهای گروه‌های مسلح در شهرک‌های سلمى و الکوم و ساقیه الکرت را هدف گرفتند و 2 انبار تجهیزات نظامی و موشک‌های دست‌ساز آنها و 5 دستگاه خودرو مجهز به تیربارهای سنگین آنها را منهدم کردند.

همچنین یگان توپخانه ارتش سوریه مواضع گروه‌های مسلح اطراف کوه «الاکراد» را هدف گرفتند که انهدام خودروهای مجهز به تیربارهای سنگین و سکوهای پرتاب موشک و خمپاره این گروه‌ها را پی داشت.

نیروی هوایی ارتش سوریه نیز یک کاروان گروه‌های مسلح را که از منطقه سلمی به سمت شهرک دورین در حرکت بود را هدف گرفت و آنها را منهدم کرد و تمام عناصر مسلح موجود در این خودروها را به هلاکت رساند.

مناطق سد برداون و شهرک‌‌های جبل النوبه و مرشیلی نیز شاهد عملیات‌های ارتش سوریه علیه مواضع گروه‌های مسلح بود، این درحالی است که از دو منطقه سلمی و الربیعه گزارش می‌شود که این مناطق شاهد درگیری‌های شدید ارتش سوریه با گروه‌های مسلح است و این نیروها مانع رسیدن نیروهای کمکی به گروه‌های مسلح مستقر در ریف لاذقیه از ریف ادلب شدند.

- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930516000795#sthash.aXafQewA.dpuf
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی