صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

زرينچه: فروزان توانايي بالايي دارد، بايد بهتر شود

کد خبر: ۴۲۲۸۲۰
| |
1856 بازدید
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: دروازه‌بان ما توانايي‌هاي بالايي دارد و او بايد بالاتر از اين شرايط قرار بگيرد.

جواد زرينچه در گفت‌وگو با فارس، در خصوص شرايط استقلال اظهار داشت: خوشبختانه شرايط خوبي داريم و خود را براي دومين ديدار خود در ليگ برتر مقابل استقلال خوزستان آماده مي‌کنيم. تاکنون بازيکن آسيب‌ديده نداريم و اميدوارم با تيم کامل مقابل استقلال خوزستان قرار بگيريم.

وي در مورد پيروزي آبي‌پوشان مقابل راه آهن خاطرنشان کرد: ما پس از آن پيروزي تمرينات شادابي را پشت سر گذاشتيم و مي‌خواهيم در دومين ديدار هم به پيروزي برسيم. بازيکنان تمام تلاش خود را انجام مي‌دهند و صبح و بعدازظهر تمرينات خود را دنبال مي‌کنند تا براي ديدار مقابل هم‌نام خود آماده شويم.

مربي تيم فوتبال استقلال در خصوص عدم حضور اميرحسين صادقي و حنيف عمران‌زاده به علت مصدوميت تأکيد کرد: بازيکنان ديگر تمام تلاش خود را انجام مي‌دهند به هر حال ما آنها را تا هفته چهارم و پنجم نخواهيم داشت و بازيکنان تمام تلاش خود را انجام مي‌دهند تا تيم کاملي راهي مسابقات شود.

زرينچه در خصوص عملکرد محسن فروزان يادآور شد: محسن بازيکن باتجربه‌اي است و روز به روز هم بر آمادگي او اضافه مي‌شود. توانايي‌هاي فروزان زياد است و بايد عملکرد او بهتر شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...