صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عباس وارد قاهره شد

کد خبر: ۴۲۱۸۵۰
| |
1791 بازدید

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای مذاکره با مسئولان مصری در خصوص آتش‌بس در نوار غزه وارد قاهره شد.

به گزارش  (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی العهد لبنان، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (شنبه) به همراه هیاتی عالی‌رتبه برای بررسی آتش‌بس در نوار غزه وارد قاهره شد.

سامی ابوزهری، سخنگوی حماس نیز اعلام کرد که هیات فلسطینی در این سفر خود با مقامات مصری در خصوص برقراری آتش‌بس بحث و گفت‌وگو می‌کند.

پیش‌تر مصر طرحی را برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه ارائه داد که رژیم صهیونیستی آن را پذیرفت اما گروه‌های مقاومت مخالفت خود را با آن اعلام و تاکید کردند که این طرح به شروط مقاومت جامه عمل نمی‌پوشاند و آن‌ها هیچ طرحی را که خواسته‌های مقاومت و در راس آن‌ها لغو محاصره غزه عملی نسازد نخواهند پذیرفت.

در پی آن منابع اعلام کردند که قاهره اصلاحاتی را در طرح ارائه شده خود ترتیب داده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟