صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ماری هارف: 13 درصد ساکنان غزه آواره شده‌اند

کد خبر: ۴۲۱۴۲۹
| |
1906 بازدید

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا می‌گوید که 13 درصد از ساکنان غزه در اثر جنگ اخیر، آواره شده‌اند.

به گزارش  فارس به نقل از رادیو صدای آمریکا، «ماری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که هنوز  در خصوص مسئول شلیک توپ به مدرسه سازمان ملل در غزه شک و شبهه زیادی وجود دارد.

وی افزود: 13 درصد از ساکنان غزه در اثر جنگ اخیر از خانه و کاشانه خود آواره شده‌اند.

وی همچنین در خصوص صاردات تسلیحات آمریکایی گفت:‌مصر و اسرائیل در موقعست‌های مشابه قرار ندارند، مصر از سلاح برای سرکوب ملت خود استفاده می‌کند و این در حالی است که اسرائیلی‌ها برای مبارزه با تهدیدات خارجی دست به سلاح می‌برد.

وی هم‌چنین با اشاره به بالا بودن آمار تلفات غیرنظامی در غزه گفت: غزه از نظر جمعیتی، یک منطقه بسیار متراکم  است، این یک بهانه نیست، یک واقعیت است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به سخنان مقامات سازمان ملل درباره حمله به مدرسه این سازمان نیز پرداخت و گفت: ما هم قبول داریم که باید برخی مکان‌های ایمن برای شهروندان فلسطینی درنظر گرفته شود.

وی همچنین در واکنش به ناراحتی مقامات صهیوینست از جانبداری «جان کری» از حماس گفت: همه بسته‌های پیشنهادی کری برای آتش بس، در راستای امنیت بیشتر اسرائیل بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...