سران اسرائیل خانواده­‌های خود را از فلسطین اشغالی خارج می‌کنند

کد خبر: ۴۲۰۸۵۳
| |
2038 بازدید
 بسیاری از مسئولان بلند پایه و فرماندهان نظامی اسرائیل از بیم موشک­‌های مقاومت که تل آویو را نیز زیر آتش گرفته است، برای نجات خانواده‌­های خود آنان را از فلسطین اشغالی بیرون بردند.

به گزارش  تسنیم به نقل از پایگاه خبری پانوراما الشرق الاوسط، در پی ناکارآمدی سامانه گنبد آهنین و اصابت موشک­های مقاومت به تل آویو، بسیاری از مسئولان و نیز فرماندهان نظامی اسرائیل خانواده­های خود را از فلسطین اشغالی بیرون بردند.

برخی منابع نزدیک به دفتر نخست وزیری رژیم اسرائیل با تایید این اخبار تاکید کردند که در حالی که شهرک­نشینان در اثر سیاست­های اشتباه سران اسرائیل، زیر آتش موشک­های حماس قرار گرفته­اند، خانواده های بسیاری از مسئولان بلند­پایه و فرماندهان نظامی در خارج از فلسطین اشغالی در امنیت به سر می­برند .

در این میان، فرزندان موشه  یعالون وزیر جنگ اسرائیل در نخستین روزهای حمله اسرائیل به غزه، فلسطین اشغالی را ترک کردند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی