تخلیه‌فرودگاه‌سنت‌پترزبورگ‌در‌پی‌تهدید‌بمب‌گذاری

منابع خبری روسیه گزارش دادند که فرودگاه ˈپالکوفوˈ شهر سنت پترزبورگ این کشور به دلیل تهدید بمب گذاری تخلیه شده است.
کد خبر: ۴۲۰۷۶۱
| |
4585 بازدید

منابع خبری روسیه گزارش دادند که فرودگاه ˈپالکوفوˈ شهر سنت پترزبورگ این کشور به دلیل تهدید بمب گذاری تخلیه شده است.

به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس از سنت پترزبورگ ، ˈآنا فدوسیفاˈ سخنگوی فرودگاه دومین شهر بزرگ روسیه اعلام کرد که کار تخلیه مسافران و کارکنان این فرودگاه ساعت 3 بعدازظهر به وقت محلی آغاز شد.

این سخنگو از ذکر دلیل تخلیه فرودگاه خودداری کرد و گفت درباره تغییر مسیر پروازها به این شهر نیز اطلاعاتی ندارد.

این در حالی است که خبرگزاری روسیه با استناد به اطلاعات شرکت اداره کننده فرودگاه خبر دادند که دستور تخلیه فرودگاه در پی یک تهدید بمب گذاری صادر شد.

مقامات پلیس محلی نیز برای اظهار نظر در این خصوص در دسترس نبوده اند.

بر اساس این گزارش ، تهدید بمب گذاری در روسیه رایج است و در بیشتر موارد ناشی از شیطنت های نوجوانان است اما تخلیه فرودگاهها یا ایستگاههای راه آهن امری کم سابقه ای است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت