صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مقام کاخ سفید از توافق اوباما و رهبران کشورهای غربی برای آتش‌بس فوری در غزه خبر داد

کد خبر: ۴۲۰۶۵۴
| |
1665 بازدید

معاون مشاور امنیت ملی آمریکا می‌گوید رئیس‌جمهور این کشور و سران کشورهای غربی برای آتش‌بس فوری در غزه توافق کرده‌اند.

به گزارش  فارس، «تونی بلینکن» معاون مشاور امنیت ملی آمریکا می‌گوید رئیس جمهور این کشور و سران کشورهای غربی برای آتش‌بس فوری در غزه توافق کرده‌اند.

به گفته وی باراک اوباما، رئیس جمهور اقدام به برگزاری کنفرانس ویدئویی با دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، رنزی، نخست وزیر ایتالیا کرده و با آنها درباره حوادث غزه، لیبی، عراق و اوکراین گفت‌وگو کرده است.

جنگنده‌های اسرائیلی از ۸ ژوئیه حملات بی امان خود را علیه نوار محاصره شده غزه آغاز کردند. ارتش اسرائیل نیز در ۱۷ ژوئیه تهاجم زمینی علیه نوار ساحلی پرجمعیت غزه را آغاز کرد.

تا کنون بیش از یک هزار و ۶۲ فلسطینی و ۴۳ اسرائیلی در جنگ غزه کشته شده‌اند. بیش از ۶ هزار فلسطینی نیز زخمی شده‌اند. حماس آمار تلفات اسرائیل را ۱۰۰ نفر عنوان می‌کند.

نوار غزه از سال ۲۰۰۷ در محاصره رژیم اسرائیل قرار دارد. این محاصره کاهش استانداردهای زندگی، سطوح بی‌سابقه بیکاری و فقر بی‌امان را برای ساکنان این منطقه به همراه داشته است.

رژیم آپارتاید اسرائیل حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از اهالی غزه را از حقوق اساسی‌شان محروم کرده است.

این مقام کاخ سفید در اظهارنظر درباره حوادث اوکراین نیز روسیه را به ارسال تسلیحات سنگین به این کشور متهم کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟