صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

«ابوبکر البغدادی» زخمی شد

کد خبر: ۴۲۰۱۵۰
| |
3334 بازدید

یک کاربر تکفیری «توییتر» از زخمی شدن دست خلیفه خودخوانده در درگیری با ارتش سوریه در شهر «الرقه» خبر داد.

به گزارش فارس، یک پایگاه خبری وابسته به گروه تکفیری موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) فاش کرد که دست «ابوبکر البغدادی» خلیفه خودخوانده طی درگیری‌ها با لشگر 17 ارتش سوریه در شهر «الرقه» این کشور زخمی شده است.

یک کاربر شبکه اجتماعی «توییتر» به نام «موسسه التوحید» نوشت که بغدادی در درگیری با ارتش سوریه در شهر الرقه زخمی شده است و سپس برای او شفا آرزو کرد.

هدف او به زعم خودش معرفی سران داعش به همه و تلاش آنها در میدان نبرد بود.

در حالی که معارضان سوری ادعا می‌کنند که تکفیری‌ها شهر الرقه را از کنترل لشگر 17 ارتش سوریه خارج کرده‌اند، این خبر کاملا تکذیب شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...