صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتشار قراردادهای باشگاه‌های لیگ برتری را باور می‌کنید+گفت‌وگو آنلاین

نحوه اعلام قیمت بسیاری از بازیکنان لیگ بر‌تر به گونه‌ای است که این شائبه ایجاد شده که بار دیگر سازمان لیگ و قانون در فوتبال ایران دور خورده است؛ برای نمونه، محمدرضا خلعتبری، یکی از بازیکنان گران‌قیمت لیگ بر‌تر فوتبال ایران است که حاضر نشد در این فصل برای پرسپولیس بازی کند و به سپاهان رفت.
کد خبر: ۴۲۰۱۱۱
| |
14327 بازدید
|
انتشار قراردادهای باشگاه‌های لیگ برتری را باور می‌کنید+گفت‌وگوی‌آنلاینبا الزام سازمان لیگ و تأکید وزارت ورزش و جوانان، باشگاه‌های فوتبال لیگ برتری ریز‌قراردادهای خود را منتشر کردند؛ ریز‌قراردادهایی که شک و شبهه‌ فراوانی در آن است، ولی مهدی تاج، رئیس سازمان لیگ می‌گوید، اصل ‌بر درستی مبالغ اعلام شده از سوی باشگاه‌هاست. با این حال، شائبه‌های فراوانی درباره این نحو شفاف‌سازی قرارداد‌ها در فوتبال ایران وجود دارد.

به گزارش «تابناک»، سازمان لیگ بر‌تر فوتبال با تعیین سقف بودجه برای باشگاه‌‍‌ها فوتبال ایران پس از چند فصل آشفتگی مالی، تلاش دارد سروسامانی به دریافت و پرداخت‌های فوتبال ایران بدهد. هزینه‌ها بالا و بدهی‌های میلیاردی چندین و چند باشگاه لیگ برتری در کنار حاشیه‌هایی که در خصوص پرداخت مبلغ قرارداد بازیکنان پرسپولیس با ماشین‌های مدل بالا ایجاد کرد، موجب شد تا سازمان لیگ ضمن تعیین مبلغ بودجه باشگاه‌های فوتبال ایران اعلام کند، همه هزینه‌ها در قرارداد‌ها باید با وجه رایج مملکتی پرداخت شود و دادن خانه و ویلا و ماشین به جای مبلغ قرارداد به بازیکنان لیگ برتری ممنوع است.

با این حال، نحوه اعلام قیمت بسیاری از بازیکنان لیگ بر‌تر به گونه‌ای است که این شائبه ایجاد شده که بار دیگر سازمان لیگ و قانون در فوتبال ایران دور خورده است؛ برای نمونه، محمدرضا خلعتبری، یکی از بازیکنان گران‌قیمت لیگ بر‌تر فوتبال ایران است که حاضر نشد در این فصل برای پرسپولیس بازی کند و به سپاهان رفت.

باشگاه سپاهان در ریز‌مبلغ قراردادهای این فصل خود اعلام کرده که این بازیکن را با مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان به خدمت گرفته است، حال آنکه خلعتبری برای گرفتن رضایت‌نامه‌اش از تیم عجمان بنا به گفته مسئولان سپاهان ۳۵۰ هزار دلار را شخصا پرداخت کرده است. یک حساب سرانگشتی، نشان می‌دهد که قرارداد این فصل برای خلعتبری میلیاردی، ‌دویست میلیون تومان منفعت داشته است.

آندرانیک تیموریان، دیگر بازیکن گران لیگ برتری است که بنا بر اعلام باشگاه استقلال این فصل با مبلغ یک میلیارد تومان برای استقلالی‌ها بازی می‌کند. این در حالی است که سایت ترانسفرمارکت پیش از فصل قیمت او را نزدیک به هشت میلیارد تومان اعلام کرده بود و در تیم‌های لیگ برتری هم شایعاتی مربوط به قیمت دو و نیم تا سه میلیاردی آندو به گوش می‌رسید؛ اما به یکباره این بازیکن با قراردادی یک میلیاردی سر از استقلال درآورد. مثال‌های فراوان دیگری را می‌توان از میان بازیکنان لیگ بر‌تر برای این مسأله پیدا کرد.
 
اکنون می‌خواهیم بدانیم با توجه به انتشار ریز مبلغ قراردادهای بازیکنان در لیگ بر‌تر از سوی باشگاه‌ها، شما تا چه میزان به درستی این آمار و ارقام و مبالغ منتشره اعتماد دارید؟ به نظر شما، باشگاه‌های لیگ برتری، قانون را رعایت کرده‌اند یا بار دیگر قانون را دور زده‌اند و بازیکنان گران قیمت خود را با مبالغی خارج از قرارداد راضی کرده‌اند؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰۳
انتشار یافته: ۱۰۰
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
پول بیت المال...اونم با این وضعیت فوتبال در کشور...من که راضی نیستم
درد و بلای والیبالیستا بخوره ....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
بازیکنان مقصر نیستند. اونهایی که این پولها رو میدن به زیردستاشون که بازیکنان فوتبال هستند ببین چقدر میخورن که دو میلیاردشو میدن بازیکن و مربی و ...
یه نفر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
من با فوق لیسانس برق سالی بیست میلیون نمیگیرم . خدا خودش میدونه من هم راضی نیستم اصلا حق شان نیست در کشورهای دیگر درآمد همه مردم بالاست ورزشکار ها هم کمی بالاتر آن هم نه از جیب بیت المال
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
قرار بود بعد از جام جهانی مدارک فساد در فوتبالو از تو جیبشون دربیارن که!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
بیایید یه بار هم که شده فوتبال و تحریم کنیم من خودم از امروز اینکارو می کنم منظورم فوتبال باشگاههای ایرانه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
این آقایون مردم را ...فرض کرده اند. البته مطمئن باشید که با فرض همین اعداد و ارقام لیگ شروع شده و به پایان می رسد. همیشه همین بوده اولش همه یه کم شلوغ می کنن اما بعدش اوضاع آروم میشه و سپس فراموشی!!
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
من بعنوان یک جوان ایرانی راضی نیستم که این به اصطلاح فوتبالیستها از بیت المال پولهای میلیاردی بگیرن
پاسخ ها
sth
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
البته پول میلیاردی که هیچ به دادن پول میلیونی هم از بیت المال راضی نیستیم
بیت المال برا تمام مردمه نه یه قشر خاص.
عدالت کجا رفته؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
بشخصه اگر کفگیر تو سرم خورده باشه یا دراز گوش کلمو گاز گرفته باشه باور میکنم بازیکنی که پارسال 2 تا 3 ملیارد تومان از پول بیت المال رو گرفته باشه امثال به 950 ملیون تومان راضی شده باشه که فعالا خبری از کفگیر و دراز گوش نیست و باور نمیکنم !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
چقدر بدبینید شما!حتما درسته شک نکنید!فوتبال به این پاکی!(ببینم چقدر منفی می دید .یعنی بترکونیدا)
عادل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
من به شما اطمینان میدهمو قسم میخورم که هیچ کدام در مورد مبلغ قرارداد راستش را نمی گویند و منم هم نظر محمد رضا هستم نجابت وصبر و غیرت و بی ادعا بودن والیبالیستهای ایران فدای پاچه ور مالیدگی و ریا کاری وخاله زنک بازی بی غیرتی و پر مدعایی فوتبالیستها
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
اگر حتی یک ریال از پول دولت به اینها پرداخت شده بنده راضی نیستم و این نوشته حجت من است بر همه آنهائی که در دولت این پول ها را میدهند و هم آنها ئی که این پول ها را میگیرند . حتی اگر نمایند ه من د رمجلس بر چنین پرداخت هائی صحه گذاشته باشد من راضی نیستم و همه عوامل سهیم در این ماجرا در آخرت باید جوابگوی کارشان باشند.
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
منم دقیقا با نظرمحمد رضا موافقم ضمنا این جماعت بروند سر یکی دیگه رو کلابذارند مردم گول این رقمهای دروغی رو نمیخورند . یکی مثل اون پیرمرد آبادانی که از خانواده شهدا بود سر پناه نداره ولی در عوض این پولهای هنگفت رد و بدل میشه تازه میگن کمه متاسفم برای .................
سامان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
من که باورم نمیشه این قراردادهای میلیاردی هم تازه واقعی باشه نه تنها من که مرغ پخته هم باور نمیکنه. فقط دروغ و باز دروغ در این جامعه داره پراکنده میشه
علی
|
United Kingdom
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
برای تیم های غیر آسیایی 15 میلیارد تومان بوئجه سالیانه گذاشتن ولی تیم ها این مبلغ رو فقظ برای خرید بازیکن خرج کردن یعنی اینا بعدن هیچ خرجی ندارن میخوان پیاده برن توری جایی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار