صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت فرمانده شورای نظامی «داعش» در الاعظمیه عراق

کد خبر: ۴۱۹۹۳۰
| |
3042 بازدید

نیروهای ارتش عراق در ادامه عملیات خود برای پاکسازی خاک این کشور از وجود تروریستهای تکفیری داعش، فرمانده شورای نظامی این گروهک را در منطقه الاعظمیه دستگیر کردند.
خبرگزاری فارس: بازداشت فرمانده شورای نظامی «داعش» در الاعظمیه عراق

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری روزنامه «رأی الیوم»، منابع عراقی از دستگیری فرمانده شورای نظامی گروهک تروریستی و تکفیری داعش خبر دادند.

یک منبع امنیتی عراق گفت: یک افسر بلندپایه در ارتش سابق عراق که به گروه تروریستی داعش پیوسته بود، به همراه شماری از معاونانش توسط نیروهای ارتش عراق بازداشت شد.

به گزارش این منبع، این عملیات در منطقه «الاعظمیه» و در پی اعترافات یکی از سرکردگان برجسته این گروهک تروریستی که چند روز پیش خود را به نیروهای امنیتی ارتش عراق تحویل داده بود، صورت گرفت.

این در حالی است که پس از تسلط تروریستهای داعش بر مناطق شمالی و غربی عراق، موجی از ناامنی این مناطق را فراگرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار