میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتخاب رییس‌جمهور عراق بازهم به تعویق‌ افتاد

رییس پارلمان عراق چهارمین جلسه پارلمان برای انتخاب رییس جمهور را به فردا، پنجشنبه، موکول کرد.
کد خبر: ۴۱۹۰۷۰
| |
4947 بازدید

رییس پارلمان عراق چهارمین جلسه پارلمان برای انتخاب رییس جمهور را به فردا، پنجشنبه، موکول کرد.

به گزارش العالم، چهارمین جلسه پارلمان عراق برای انتخاب رییس جمهوری و معاونان وی بنا به درخواست ائتلاف کردستان برای بررسی بیشتر درباره نامزد این ائتلاف برای تصدی پست ریاست جمهوری به فردا موکول شد.

سلیم الجبوری، رییس پارلمان عراق، چهارمین جلسه پارلمان برای انتخاب رییس جمهوری، که امروز به ریاست او و حضور 236 نفر از نمایندگان تشکیل شده بود به فردا، پنجنشبه، و بعد از تشکیل کمیته ای برای بررسی بودجه کل کشور و کمیته ای دیگر برای پیگیری امور آوارگان موکول کرد.

بنابر این گزارش، رای گیری میان نامزدهای ریاست جمهوری عراق به در خواست فراکسیون های کرد به جلسه فردا منتقل شد.

الجبوری، رییس پارلمان عراق، اعلام کرد که تعداد نامزدهایی که برای به دست آوردن پست ریاست جمهوری رقابت می کنند بعد از کنار گذاشته شدن 20 نامزد که شرایط قانونی احراز این پست را نداشتند به 93 نفر رسیده است و دو تن از نمایندگان به نام های مهدی الحافظ و فوزی اکرم به طور داوطلبانه از این رقابت کنار کشیده اند.

گفتنی است رییس پارلمان عراق صبح امروز تصمیم گرفته بود که جلسه پارلمان را به دلیل نبود توافق میان گروه های سیاسی بر سر نامزد پست ریاست جمهوری تا ساعت یک ظهر به تاخیر بیندازد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات