صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

انريکه: من رهبر بارسلونا هستم

کد خبر: ۴۱۷۲۰۴
| |
3276 بازدید
سرمربي جديد بارسلونا مي‌خواهد در اين تيم نقش رهبر و کاپيتان را بازي کند. او مي‌گويد از علاقمندان بازي ژاوي است و دوست دارد که هافبک محبوب آبي-اناري‌ها در اين تيم بماند.

لوئيس انريکه، سرمربي جديد بارسلونا در نشستي خبري حاضر شد تا به سوال خبرنگاران پاسخ دهد. انريکه درباره اين سوال که چگونه مي خواهد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کند، اينگونه پاسخ داد: نمي‌توان يک بازيکن خاص را به عنوان رهبر تيم انتخاب کرد، بلکه اين مربي است که بايد به بازيکنان ثابت کند که او رهبر است. بعضي از بازيکنان وجود دارند که در رختکن نقش رهبر را دارند. من چيزهايي درباره رختکن بارسلونا شنيده‌ام. مي‌خواهم بگويم که من کاپيتان و رهبر بارسلونا هستم و مي‌خواهم تيمم را رهبري و هدايت کنم. قبل از هر چيز بايد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کرد و اين بسيار مهم است. به نظرات بازيکنان گوش خواهم داد و تلاش خواهم کرد تا با مشورت با آنها بهترين تصميمات را بگيرم.

به نقل از ايسنا، انريکه درباره فصل جابه‌جايي تابستاني و اين که تيمش مي‌خواهد چه بازيکني را جلب کند، اين گونه پاسخ داد: مي‌خواهم يک مدافع را جذب کنيم. مذاکرات خود را آغاز کرده ايم اما هنوز به نتيجه اي نرسيده ايم. چند بازيکن هستند که آنها را زير نظر گرفته ايم. جذب يک مدافع آخر بسيار خوب اصلا آسان نيست. بارسلونا به مدافعان خوب نياز دارد. تلاش خودمان را مي کنيم. اميدوارم که بهترين گزينه را جذب کنيم.

ژاوي و دني آلوس از بازيکناني هستند که خبرهايي درباره جدايي آنها از آبي-اناريها به گوش مي رسد. انريکه در اين باره گفت: با ژاوي درباره آينده او صحبت کرده ام. او هنوز بازيکن بارسلونا است و با ما قرارداد دارد. او نمي تواند به تنهايي تصميم بگيرد، چرا که با بارسلونا قرارداد دارد. من دوست دارم که ژاوي در بارسلونا بماند. او بازيکني کليدي و تاثيرگذار براي ما به شمار مي آيد و من علاقه زيادي به او دارم. درباره آلوس هم بايد بگويم که او هم سرنوشتي مشابه با ژاوي دارد. با او هم صحبت خواهيم کرد تا نظراتش را بفهميم و در نهايت بهترين تصميم را بگيريم. من از اين که با ستاره هاي بزرگي در بارسلونا کار مي کنم بسيار خوشحال هستم. اميدوارم که بتوانم در بارسلونا نتايج خوبي کسب و رضايت و اعتماد هواداران و بازيکنان را جلب کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار