صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پله: ‌من هم مصدوم شدم

کد خبر: ۴۱۳۶۷۸
| |
2309 بازدید
چهره‌ اسطوره‌اي فوتبال برزيل و جهان از مصدوميت نيمار ابراز تاسف کرد و آن را شبيه به آسيب‌ديدگي تلخ دوران جواني خود دانست.

پله ساعاتي پس از انجام بازي برزيل و کلمبيا در مرحله يک چهارم نهايي نسبت به مصدوميت نيمار واکنش نشان داد.

وي وقتي ديد در بازي بامداد شنبه (امروز) بر اثر خشونت حريف، مهره کمر ستاره تيم کشورش دچار شکستگي شد،‌ اظهار داشت: نيمار در باشگاه سانتوز يعني جايي که من حضور داشتم، رشد کرد. وقتي مي‌بينم ادامه مسابقات جام جهاني را به خاطر مصدوميتش‌ از دست داده، دلم به درد مي‌آيد. اميدوارم در غيابش تيم ملي به مقام قهرماني برسد.

پله که خود در جام جهاني 1962 شيلي به شدت مصدوم شد اما شاهد افتخارآفريني و کسب مقام قهرماني هم‌تيمي‌هايش بود، افزود: من خودم هم در جام جهاني 1962 شديد مصدوم شدم. از اين رو ادامه مسابقات را از دست دادم اما خدا کمک کرد برزيل با اقتدار به کارش ادامه دهد تا اينکه قهرمان شد. اميدوارم همين اتفاق باز تکرار شود و ما امسال شاهد قهرماني در جام جهاني باشيم.

پيکارهاي جام جهاني 2014 از تاريخ 23 خرداد با مصاف برزيل و کرواسي آغاز شد و تا 22 تيرماه با انجام ديدار نهايي ادامه خواهد يافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟