صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

با رعایت کردن اصل اعتدال به مقابله با بساط افراط گری بپردازیم

کد خبر: ۴۱۲۵۶۳
| |
2427 بازدید

نماینده مردم اردبیل با اشاره به حوادث اخیر در سوریه و عراق و حضور گروه تروریستی داعش و سایر گروه های تکفیری گفت: ما ایراینان باید با رعایت کردن اصل اعتدال به مقابله با بسط افراط گری بپردازیم و نباید اجازه دهیم چهره نورانی و رحمانی اسلام ناب با برداشت های متحجرانه و رفتارهای خودسرانه و به ویژه خون ریزی ها مشوه گردد.

کمال الدین پیر موذن در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت اتفاقات عراق، سوریه و فلسطین را فاجعه دردناک انسانی خواند و گفت: در شرایطی که کشورهای اسلامی و همه مردم مسلمان جهان با استقبال از ماه مبارک رمضان به حضور و بهره مندی در میهمانی خداوند، پرداخته و بر سر خوان نعمت الهی ایام روزه داری را آغاز کرده اند، مردم دردمند و زجرکشیده عراق، سوریه و فلسطین با دشوارترین شرایط و در جریان یک فاجعه دردناک انسانی مواجه هستند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی وظیفه مسئولان را ایجاد زمینه برای کار آمد تر کردن ارکان نظام دانست گفت:  نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسالت خود می‌دانند در ایجاد وفاق و همدلی و فراهم آوردن زمینه های قانونی و کارآمدتر شدن نظام اجرایی، قضایی و همچنین تقنینی بکوشیم.

 وی افزود: از همه دست اندرکاران امور مختلف کشور در بخش های گوناگون اعم از عمومی و خصوصی می‌خواهیم تا با درک شرایط تاریخی و حساس کشور از موجودیت توام با عزت و رفاه ملت عدالتخواه و مقاوم خود که همواره از طرف استکبار جهانی تهدید شده و می‌شود به طور بایسته دفاع نمایند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه حتی قانون شکنان حرفه ای نیز در ظاهر به رعایت اعتدال تاکید می کنند، خاطرنشان کرد: رعایت اصل اعتدال مورد قبول همگان است و مسئولان باید با التزام عملی نسبت به این اصل با پاسداری از حقوق ملت کشور در مقابله با بسط افراطی گری و خونریزی در داخل و خارج کشور، با ظرافت کامل عمل کنند و نباید اجازه دهیم چهره نورانی و رحمانی اسلام ناب با برداشت های متحجرانه و رفتارهای خودسرانه و به ویژه خون ریزی ها مشوه گردد.

وی مدیریت جهادی مسئولان و مشارکت جدی مردمی را استراتژی حیاتی برای توسعه ملک و ملت دانست و ادامه داد: بی تردید توجه به رفع مشکلات معیشتی مردم و جلوگیری از باب شدن هزینه های نامناسب بر دوش ملت که توصیه همیشگی رهبری است باید وجه همت عموم صاحب منصبان کشور قرار گیرد  و در این راه لازم است با تقویت وحدت ملی و انسجام داخلی هم در مورد به بارنشستی توافق با گروه 1+5 و هم در خصوص توجه به لزوم تولید بیشتر ثروت، مجدانه، اهتمام لازم به عمل آوریم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار