جلال ملكي، سخنگوي سازمان آتشنشاني تهران از تصادف يك دستگاه مينيبوس با 13 دستگاه خودروي سواري در ولنجك خبر داد و گفت: به دنبال اعلام يك مورد حادثه تصادف در ساعت 13:04 ديروز ستاد فرماندهي آتشنشانان سه ايستگاه را به محل حادثه واقع در ولنجك، خيابان ساسان اعزام كرد كه پس از حضور آتشنشانان در محل، مشاهده شد كه يك دستگاه مينيبوس شخصي با 13 دستگاه خودروي سواري برخورد كرده و متوقف شده است.
به گزارش اعتماد، او با اشاره به محبوس شدن تعدادي از سرنشينان خودروها اظهار كرد: آتشنشانان پس از قطع برق خودروها، اقدام به ايمنسازي محل كرده و پنج حادثهديده شامل سه مرد و دو زن را از كابين خودروها خارج كرده و به عوامل اورژانس مستقر در محل حادثه تحويل دادند.
سرهنگ پرويز حسيني، معاون ترافيك پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ نيز در اين باره گفت: با توجه به شيب طولي تند محل حادثه و استفاده زياد راننده از ترمز و سرعت گرفتن خودرو، ترمز خوب عمل نكرده و منجر به حادثه تصادف در ولنجك شد.
به گفته او مينيبوس ميدلباس از شمال به جنوب ولنجك در خيابان ساسان در حال حركت بود كه با 13 خودرو كه تعدادي در حال حركت و تعدادي نيز به صورت پارك شده متوقف بودند برخورد كرد و سواري پرايد نخستين اتومبيلي بود كه مينيبوس با آن تصادف كرد و چون محل تصادف در خيابان فرعي بود و چون در معبر اصلي تصادف رخ نداده مشكل ترافيكي در محدوده ولنجك رخ نداد. پيش از اين در هفتم دي ماه سال 71 نيز بروز نقص فني در ترمز يك مينيبوس بنز سبب تصادف شديد آن با ديوار و مرگ 16 دانشآموز، يك معلم و يكي از كاركنان مدرسه شد.
در چهارم ارديبهشت ماه پارسال نيز در حادثه مشابه ديگري در اين منطقه اتوبوس حامل 40 دانشآموز دختر در مقطع دبستان به علت نقص فني در مسير جنوب به شمال اين خيابان دچار حادثه شد اما به دانشآموزان آسيبي نرسيد.