غفلتاز خانهدوم: نمايش چاوز با استون براي آزادي گروگانهاي كلمبيا!
«هوگو چاوز»، رئيسجمهور ونزوئلا، مخفيگاه گروگانهاي كلمبيايي را که بيش از 9 سال است در دست چريکهاي فالک اسيرند، روي نقشه و بر صفحه تلويزيون به نمايش درميآورد و در جايي ديگر، همزمان «اليور استون»، هنرپيشه آمريکايي در فرودگاه کاراکاس، نمايش بيخبري مردم آمريکا از بينظير بودن حکومت چاوز و درک نادرست مردم آمريکا از اين حکومت مردمي و همچنين همکاريهاي چاوز براي آزادي گروگانها را براي مخاطبان آمريکايي اجرا ميكرد، اما چاوز فعاليتي به سود ايران در ماجراي پرونده «آميا» و متهم كردن مقامات جمهوري اسلامي انجام نداده است.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، از سوي ديگر، «نستور کرچنر»، شوهر رئيسجمهور جديد آرژانتين، صميمانهترين پيامهاي خود را نثار چاوز نموده و ابراز اميدواري كرده که خانوادههاي گروگانها هرچه سريعتر از نگراني درآمده و گروگانها پس از 9 سال اسارت، به کشورشان برگردند.
اين همکاري چاوز در حالي است که دولت ونزوئلا، هيچگونه همکاري با دولت ايران درباره ماجراي «آميا» و اتهام بيپايه سيستم قضائي آرژانتين عليه ايران انجام نداده است.
بنا بر اين گزارش، چاوز در جلسه مجمع عمومي «اينترپل» در ماه نوامبر سال 2007 در کشور مراکش هيچ نمايندهاي از كشورش را براي اين جلسه بسيار مهم اعزام نكرد و اين در حالي است که از منظر سياست خارجي وزارت امور خارجه ايران، اين كشور يکي از کليديترين حاميان سياسي ايران در دو سال گذشته بوده و ادعا ميشود که ونزوئلا در همه مجامع و سازمانهاي بينالمللي، حامي سياستهاي در پيش گرفته شده از سوي ايران است.
اكنون اين پرسش مطرح است كه چگونه چاوز حاضر نشد در پرونده ساختگي انفجار مرکز يهوديان در بوينوسآيرس آرژانتين، دستكم براي کشور دوست يا خانه دوم خود با آرژانتين كه داراي روابط حسنه با آن است، رايزني و به آرژانتينيها تفهيم كند، نظام جمهوري اسلامي ايران که هماکنون بيش از پنجاه هزار تن يهودي و کليمي هموطن در آن زندگي ميکنند، انگيزهاي براي قتل يک عده يهودي که در آرژانتين گرد هم آمدهاند، ندارد؟
خبرنگار «تابناك» در پايان ميافزايد: البته مشخص نيست نفوذ و جايگاه رئيسجمهور ونزوئلا تا چه اندازه بتواند در پرونده حقوقي «آميا» و متهم كردن حكومت ايران به تروريسم، مفيد فايده باشد، اما جالب اينجاست كه چاوز كه خود را حامي حکومت ايران معرفي مينمايد، براي آزادي سه ـ چهار گروگان كلمبيايي به انواع تبليغات رسانهاي و سينمايي دست ميزند، اما حاضر نيست نمايندگان خود را به مجمعي بفرستد که مسئوليت آنان شرکت نكردن در مجمع عمومي «اينترپل» است و دستكم با اين كار، جمهوري اسلامي را نيز از حکم ساختگي دادگاه فدرال آرژانتين رها كند.
غلام همت آن یار بی رنگم
اصولا مشکل ما ایرانی ها عدم شنا خت کافی از دیگر ملل و فرهنگ آنهاست
هر ملتی زفتار خاصی دارد
دستگاه دیپلماسی ما در همه دوره ها به این مسئله توجه کافی نداشته است




