صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بیانیه قاطعانه آیت‌الله مکارم شیرازی درباره حوادث اخیر عراق

تروریست‌هاى تکفیرى و حامیان آنها بدانند در صورت لزوم میلیون‌ها نفر از کشورهاى دیگر، همان‌ها که هنگام اربعین با پاى پیاده از دورترین نقاط به سوى مرقد ائمه عراق مى‌آیند، به نیروهاى مردمى عراق مى‌پیوندند و ارتش شجاع آن را یارى مى‌دهند.
کد خبر: ۴۱۰۲۹۲
| |
19753 بازدید
|

مرجع عالیقدر جهان تشیّع با صدور پیامی اعلام کرد: دفاع از تمامیت عراق مخصوصاً عتبات عالیات بر همه علاقه‌مندان به اسلام و اهل‌بیت ـ علیهم‌السلام ـ به عنوان جهاد فى سبیل‌الله واجب است و شهیدان این راه به شهداى کربلا مى‌پیوندند.

به گزارش «تابناک»، در پیام آیت‌الله مکارم شیرازی آمده است: همه مى‌دانیم بعد از آنکه تروریست‌هاى تکفیرى و حامیان آنها از کشورهاى عربى و آمریکا و اسرائیل گرفتار شکست خفت‌بارى در سوریه شدند، تصمیم گرفتند آن را در عراق جبران کنند، به گمان اینکه قومیت‌هاى مختلف و مذاهب شیعه و اهل سنت، مى‌تواند نظام ارتش آنها را مختل کند و به سرعت پیش خواهند رفت.

در ادامه این پیام افزوده شده است: اما چیزى نگذشت که دیدیم کور خوانده‌اند و ملت عراق اعم از شیعه و اهل سنت و کرد که جان و مال و ناموس و کشورشان را در خطر تروریست‌هاى تکفیرى خونخوار دیدند که به هیچ چیز و هیچ کس رحم نمى‌کنند، به پا خاستند و به یارى ارتش شجاع عراق شتافتند و به نداى مراجع محترم حوزه علمیه نجف لبیک گفتند و حدود 2 میلیون نفر براى این جهاد فى سبیل الله نام‌نویسى کردند و آنها که آموزش ندیده‌اند به سرعت آموزش مى‌بینند و انشاءالله همه قومیت‌ها و مذاهب عراقى با هم متحد خواهند شد.

در این پیام تصریح شده است: تروریست‌هاى تکفیرى و حامیان آنها بدانند در صورت لزوم میلیون‌ها نفر از کشورهاى دیگر همان‌ها که هنگام اربعین با پاى پیاده از دورترین نقاط به سوى مرقد ائمه عراق مى‌آیند به نیروهاى مردمى عراق مى‌پیوندند و ارتش شجاع آن را یارى مى‌دهند.

در این پیام تأکید شده است: بنده با صراحت عرض مى‌کنم دفاع از تمامیت عراق مخصوصاً عتبات عالیات بر همه علاقه‌مندان به اسلام و اهل‌بیت ـ علیهم السلام ـ به عنوان جهاد فى سبیل الله واجب است و شهیدان این راه به شهداى کربلا مى‌پیوندند و به نظر من این حوادث فرصت خوبى بود براى مردم عراق که یک لشکر مردمى جان‌برکف در کنار ارتش رسمى خود به وجود آورند که آثار آن در آینده بسیار نمایان خواهد شد.

در پیام این مرجع تقلید آمده است: دشمنان کوردل و حامیان غربى و عربى آنها به زودى خواهند فهمید که با یک ارتش چندین میلیونى بى‌سابقه روبه‌رو هستند، جوانان عاشق اسلام و اهل بیت ‌ـ علیهم السلام ـ باید آمادگى خود را حفظ کنند و در صورت لزوم و درخواست دولت عراق به آنها بپیوندند.

وما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۴۱
انتشار یافته: ۲۳
مجتبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
سلام مرجع تقلید من آیت الله مکارم هستند آیا الان باید من برای مبارزه با تکفیری ها نام نویسی کنم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
الان يعني جهاد اعلام شده براي ايرانيان هم ؟
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
آماده ایم صد در صد.ای کاش یه راهنمائی توسط تابناک می شد که باید به کجا مراجعه کنیم گذرنامه می خواد؟ خودمون بریم؟ یا از طرف نهادی سازمانی گروهی باید بریم؟
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
احسنت
باید جلوی این تکفیری ها محکم ایستاد و تو دهنشون زد
محدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
ما آمادگي خود را جهت پيوستن به صفوف نبرد حق عليه باطل در هر کجاي عالم به دستور مرجع عاليقدرمان و ولي امرمان اعلام مي نماييم و براي آن، لحظه شماري ميکنيم.
نصر من اله و فتح قريب
فرشاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
من جوانیمو در دوره جنگ سپری کردم و الان 48 سال سن دارم و درصورت نیاز هرلحظه آماده پوشیدن لباس رزم هستم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
امادهایم اماده
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
سلام و درود خدا بر مراجع بزرگ شيعه حضرات ايات سيستاني مكارم شيرازي وحيد خراساني صافي گلپايگاني نوري همداني وامام خامنه اي
كلنا ابطال العاشورا
مسلمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
ما تا اخرين قطره خونمان در دفاع از ارمان هايمان ايستاده ايم..........
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
با سلام عراقی ها که هیچ ما هم که در ایران هستیم حاضریم از تمامیت عر ضی خاک مقدس عتبات وعالیات کربلا و نجف و کاظمین و سامرا دفاع کنیم هر وقت مراجع عظام امر کنند ما اماده هستیم برای جان فشانی علی از تهران
و من الله التو فیق
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار