صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازگشت شناگر دعوايى

کد خبر: ۴۰۹۳۰
| |
1157 بازدید

استفانى رايس دارنده ۳ مدال طلاى المپيك پكن مى كوشد اين هفته در پيكارهاى شناى انتخابى تيم ملى كشورش - استراليا- در شهر سيدنى به پيروزى هايى تازه دست يابد، اما تلاش او تحت الشعاع بازگشت نيك دارسى شناگر جنجالى هموطنش كه متخصص رشته پروانه است، قرار گرفته است.

به نوشته ایران، دارسى يك سال پيش «هم تيمى» خود سايمون كاولى را در يك رستوران به شدت كتك زد و از آن پس پرونده اى انضباطى و قضايى براى او مفتوح بوده است. شدت جراحات وارده به كاولى به حدى بود كه ۵ قطعه كوچك فلزى در جمجمه وى كارگذارى شد تا او فرم صورت و سلامتى اش را به طور نسبى بازيابد.

دارسى به عنوان مجازات از حضور در المپيك پكن محروم شد ولى وى مدعى است كه متنبه شده است و هرچند فكر نكردن راجع به آن رخداد را غيرممكن مى داند اما مى خواهد تمركزش را روى مسابقات سيدنى بگذارد.

گمان مى رود وى كه ۲۱ سال دارد براى همراهى تيم ملى استراليا در مسابقات جهانى شنا ۲۰۰۹ در ماده ۲۰۰ متر پروانه انتخاب شود اما او بايد ۸ فروردين در دادگاه حاضر شود و حكم خود را بشنود و اين احتمال كه بر اثر اين روند زندانى و مدتى از مسابقات، منجمله رقابت هاى ۲۰۰۹ شناى قهرمانى جهان دور شود، كم نيست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟