صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تومور خنده‌آور در مغز کودک بولیویایی!

همیشه می‌شنویم که خنده بهترین درمان است اما خنده‌های مداوم یک کودک شش ساله بولیویایی نشانه سلامتی او نیست بلکه یک تومور مغزی عامل این خنده‌های غیرقابل کنترل است.
کد خبر: ۴۰۹۱۲۴
| |
10371 بازدید
همیشه می‌شنویم که خنده بهترین درمان است اما خنده‌های مداوم یک کودک شش ساله بولیویایی نشانه سلامتی او نیست بلکه یک تومور مغزی عامل این خنده‌های غیرقابل کنترل است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پزشکان، این کودک بولیویایی از خنده‌های غیرقابل کنترل و نابجا رنج می‌برد که پزشکان در ابتدا تصور می‌کردند از مشکلات رفتاری این کودک ناشی می‌شود.

پزشک معالج این کودک گفت: مردم زمانی که برای اولین بار با این کودک روبرو می‌شدند تصور می‌کردند، او دختر بی‌ادبی است اما در بررسی‌های انجام شده دلیل اصلی این رفتار او ناشی از وجود تومور مغزی عنوان شد.

پس از آنکه این کودک تحت اسکن مغزی قرار گرفت پزشکان مشاهده کردند یک تومور کوچک و خوش‌خیم در قسمت لوب گیجگاهی او قرار دارد. به همین دلیل انجام عمل جراحی را پیشنهاد دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، پزشکان اظهار داشتند: پس از خارج کردن تومور وضعیت جسمی کودک به حالت طبیعی بازگشت و خنده‌های غیرقابل کنترل او برطرف شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان