صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رشد بی‏سابقه گلف در کشور؛

از دویست تا پانزده هزار

در برنامه چهارساله دوم توسعه گلف ( 90 – 1388) رويکرد فدراسيون تقويت جايگاه قهرماني گلف است و با تدوين برنامه و برگزاري اردوهاي منظم در صدد حضور قدرتمند در بازيهاي آسيائي 2010 گوانگجو هستيم.
کد خبر: ۴۰۷۲۰
| |
6961 بازدید
رئيس فدراسيون گلف گفت: با اجراي برنامه چهارساله اول توسعه گلف ( 87 -1384) آموزش ديدگان گلف در سراسر کشور به 15 هزار نفر افزايش يافته اند.

به گزارش روابط عمومي فدراسيون گلف، عيسي اسحاقي در مراسم اختتاميه جام گلف وحدت در قم که با حضور جهان بين مديرکل تربيت بدني استان قم، آذري پور و نداف پور نائب رئيس و دبير فدراسيون گلف برگزار شد افزود: تعداد گلف بازان کشور در ابتداي مسووليت من (1383) 200 نفر و تعداد هيات هاي استاني 6 هيات بود که هم اکنون در 18 استان داراي هيات گلف مي باشيم.

 
وي تصريح کرد: تعداد زمين هاي گلف، ميني گلف و رنج هاي آموزشي از 6 به 21 افزايش يافته و هم اکنون 6 زمين گلف استاندارد در کشور در حال احداث است.

اسحاقي اظهار داشت : تعداد مربيان گلف از 18 نفر به حدود 100 نفر افزايش يافته است و خوشبختانه در سال جاري تاکنون 5 جام (جام فتح خرمشهر، جام فجر ، جام جهان نماي گلستان، جام سيمرغ هگمتانه همدان و جام مرحوم حسين پور در مسجدسليمان) برگزار و با پيشنهاد مديرکل تربيت بدني استان قم جام گلف وحدت را از اين پس هر ساله همزمان با هفته وحدت در قم با حضور گلفبازان مطرح استانها برگزار مي کنيم .

رئيس فدراسيون گلف افزود: يکي از مهم ترين موضوعات مورد بحث در تقويم 87 سرمايه گذاري بر روي جوانان بود که طبق دستور مهندس علي آبادي معاون محترم رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني بر روي اين موضوع اهتمام ويژه اي داشتيم به طوريکه هم در بين بانوان و هم در بين آقايان با برگزاري رقابتهاي متعدد انتخابي و قهرمان کشوري و المپياد سعي در شناسايي استعدادهاي جديد با نگاه ويژه به ميانگين سني آنها بوده ايم که هم اکنون هم در بخش بانوان و هم آقايان تيم هاي ملي زير 23 سال تشکيل و اردوهاي آنها منظم برگزار مي شود.

رئيس فدراسيون گلف ضمن ارزيابي فعاليتهاي 18 هيات گلف گفت: يکي از معيار هاي سنجش تلاش هيات ها در بحث بسط و گسترش گلف، داشتن زمين گلف يا رنج آموزشي براي تمرين و آموزش تيم هاي استاني است که خوشبختانه اکثر هيات ها با تلاش و رايزني با ارگانهاي مختلف از جمله دانشگاهها و شهرداريها در اين راه موفق بوده اند و راه اندازي ليگ استاني گلف بايد سرلوحه کارهاي هياتهادر سالهای آتی قرار گيرد.
 
وي با اشاره به همگاني کردن و گسترش گلف در برنامه چهارساله اول توسعه گلف گفت: در برنامه چهارساله دوم توسعه گلف ( 90 – 1388) رويکرد فدراسيون تقويت جايگاه قهرماني گلف است و با تدوين برنامه و برگزاري اردوهاي منظم در صدد حضور قدرتمند در بازيهاي آسيائي 2010 گوانگجو هستيم.
 
 
در پايان اين مراسم به نفرات برتر جام گلف وحدت هدايايي توسط عيسي اسحاقي رئيس فدراسيون ، جهان بين مديرکل تربيت بدني استان قم ، آذري پور و نداف پور نائيب رئيس و دبير فدراسيون و علويون رئيس هيات گلف استان قم اهدا شد.

گفتني است، در اين مسابقات 14 تيم از استان هاي قم ، تهران، همدان، فارس ، آذربايجان شرقي ، لرستان و سمنان با يکديگر به رقابت پرداختند که در بخش شات فراز مقدم از قم به مقام قهرماني رسيد ، جواد کوه خضري از آذربايجان شرقي دوم شد و تراب علي فاتح از قم بر سکوي سوم ايستاد. در بخش پات اين مسابقات نيز فرزين غلافچي از همدان ، فراز مقدم و مهدي محمدي هر دو از قم به ترتيب اول تا سوم شدند. در بخش تيمي اين مسابقات نيز تيم قم به مقام اول رسيد ، تيم آذربايجان شرقي و سمنان نيز به ترتيب دوم و سوم شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟