کشته شدن ۵۰ شبه‌نظامی بوکو حرام در نیجریه

خنگوی ارتش نیجریه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروهای ارتش در مناطق شمال‌شرقی این کشور مانع حملات اعضای بوکو حرام به روستاهای ایالت بورنو و آداماوا شدند.
کد خبر: ۴۰۶۹۱۶
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۷ 10 June 2014
|
5449 بازدید
مقامات دولت نیجریه از کشته شدن بیش از 50 شبه‌نظامی بوکو حرام در جریان عملیات‌های ارتش این کشور در ایالت بورنو خبر دادند.

به گزارش ایسنا، کریس الوکلاده، سخنگوی ارتش نیجریه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروهای ارتش در مناطق شمال‌شرقی این کشور مانع حملات اعضای بوکو حرام به روستاهای ایالت بورنو و آداماوا شدند.

به گفته سخنگوی ارتش نیجریه، اعضای بوکو حرام مشغول آماده شدن برای حمله به مناطقی در شمال‌شرق این کشور بودند که مورد حمله نیروهای ارتش قرار گرفتند. این اقدام ارتش بر اساس گزارش‌های اطلاعاتی دریافت شده درباره وضعیت تروریست‌ها صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد، در جریان این حملات 50 شبه‌نظامی کشته شدند و علاوه بر آن ده‌ها قبضه سلاح گرم و نارنجک کشف و ضبط شد.

در جریان این عملیات‌ ارتش همچنین پنج سرباز زخمی شدند که هم‌اکنون در حال مداوا هستند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار