صندوق طلا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

8 مصدوم در توفان امروز تهران

رئیس اورژانس تهران اعلام کرد: توفان تهران تاکنون 8 مصدوم داشته است که حال هیچ کدام وخیم نیست و مورد فوتی نیز نداشتیم.
کد خبر: ۴۰۵۸۴۶
| |
11030 بازدید

رئیس اورژانس تهران اعلام کرد: توفان تهران تاکنون 8 مصدوم داشته است که حال هیچ کدام وخیم نیست و مورد فوتی نیز نداشتیم.

رضا دهقانپور در گفت و گو با فارس گفت: بر اثر توفان تهران تاکنون هیج مورد فوتی نداشتیم اما بر اثر حرکت اجسام معلق در فضا، یا افتادن درخت بر روی ماشین ها 8 نفر مصدوم داشتیم که 6 نفر آنها به بیمارستان منتقل شدند اما دو مصدوم حاضر به انتقال به بیمارستان نشدند و در محل به صورت سرپایی درمان شدند.

وی گفت: یکی از مصدومان یک کودک 12 ساله بود که در جنوب تهران بر اثر آسیب دیدگی دیوار دچار آسیب شد و به بیمارستان لقمان منتقل شد.

دهقانپور افزود: در یک مورد نیز یک درخت در جاده کرج روی خودروی یک خانم افتاد اما مصدوم حادثه حاضر به انتقال به بیمارستان نشد و در محل به صورت سرپایی مداوا شد.

وی گفت: این حادثه خوشبختانه در تهران به خیر گذشت و هیچ موردی از تلفات و مصدومیت جدی نداشتیم البته دو مورد مأموریت دیگر اعزام شده اند ولی در مجموع این حادثه خسارت جانی جدی نداشته است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات