صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

نعمت زاده اظهاراتش درباره کرسنت را تکذیب کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اشاره اینجانب به قرارداد کرسنت در جمع مدیران صنعتی، تنها در تایید ضرورت همکاری های منطقه ای بیان شده که در صورت تصمیم به موقع می توان از بروز برخی از مشکلات در روابط فیمابین جلوگیری کرد.
کد خبر: ۴۰۵۲۷۹
| |
8324 بازدید

 وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اشاره اینجانب به قرارداد کرسنت در جمع مدیران صنعتی، تنها در تایید ضرورت همکاری های منطقه ای بیان شده که در صورت تصمیم به موقع می توان از بروز برخی از مشکلات در روابط فیمابین جلوگیری کرد.

محمدرضا نعمت زاده روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا، اظهار داشت: ظاهرا اظهارات اینجانب و برداشت بعضی رسانه ها به گونه ای بوده که ایجاد شبهه مبنی بر صدور رأی و جریمه علیه ایران از سوی شرکت خارجی شده است.

وی افزود: حال آنکه چنین مطلبی صحت ندارد و لازم می دانم بدین وسیله ضمن اصلاح اظهارات خود و آنچه در بعضی از رسانه ها مطرح شده، باید بگویم مطالب مطروحه صرفا ادعای واهی طرف مقابل بوده، نه آنکه اظهارات خود بنده باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: یقین دارم با تدبیر و زحماتی که همکاران مسئول ما در وزارت نفت می کشند این پرونده به طور مناسب و به نفع منافع ملی به نتیجه مطلوب برسد.

گفتنی است، یکی از رسانه ها روز گذشته مطلبی به نقل از وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر محکومیت 18 میلیارد دلاری ایران در پرونده کرسنت منتشر کرده بود.

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات