صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حتي يك ساعت هم نبايد بدون دليل در زندان بود

اگر زنداني يك روز هم با اقدامات ما زودتر آزاد شود، يك قدم در امور اصلاحي پيشتر هستيم
کد خبر: ۴۰۴۵۹۶
| |
6243 بازدید
اصغر جهانگير، رييس سازمان زندان‌ها بر لزوم پيگيري وضعيت قضايي زندانيان تحت قرار و بلاتكليف تاكيد كرد و با بيان اينكه حضور مستمر قاضي ناظر زندان در فرآيند كاهش جمعيت كيفري بسيار موثر است، گفت: بايد نهضتي توسط شعب دادگستري و زندان‌ها صورت پذيرد تا زندانياني كه قرارشان طولاني مي‌شود با پيگيري مسوولان زندان و تعامل قضات محترم دادگستري از بلاتكليفي خارج و وضعيتشان مشخص شود.

به گزارش ایسنا، او با تاكيد بر اينكه نبايد حتي يك ساعت هم زنداني بدون دليل در زندان باشد، اضافه كرد: اگر زنداني يك روز هم با اقدامات ما زودتر آزاد شود، يك قدم در امور اصلاحي پيشتر هستيم و در صورت توفيق در اين زمينه مطمئنا شاهد 10 تا 20 درصد كاهش جمعيت كيفري زندان‌ها خواهيم بود.

جهانگير آناليز مداوم وضعيت قضايي زندانيان توسط زندان و انعكاس مشكلات به سازمان و شناسايي راه‌هاي كاهش جمعيت كيفري را الزامي دانست و خاطرنشان كرد: اگر زنداني احساس كند از طرف زندانبانان، حمايت موثر از او صورت مي‌گيرد، مسلما تاثيرپذيري بيشتري در زمينه‌هاي مختلف آموزشي و اصلاحي خواهد داشت چون چيزي كه به تقويت روحيه زنداني كمك مي‌كند، كاهش تالمات روحي است و تمام فعالان عرصه زندانباني بايد اين شعار را سرلوحه امور قرار دهند كه حتي يك ساعت از عمر مددجو نبايد بي‌جهت در زندان تلف شود و همه در برابر اين امر مسوول هستيم.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات