توضیحات جهانگیر درباره فرار زندانیان اوین پس از حمله

سخنگوی قوه قضاییه گفت: تعداد زندانیانی که در این شرایط خارج شدند، زندانیان رای باز و دارای جرایم‌ سبک و کم اهمیت بودند. در این جریان ۷۵ نفر از زندانیان خارج شده بودند که اطلاعی از انها نبود و تاکنون ۴۸ نفر یا بازگشتند یا دستگیر شدند و ۲۷ نفر هنوز به زندان برنگشتند
کد خبر: ۱۳۱۸۶۳۷
| |
3142 بازدید

اصغر جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره اینکه پس از حمله رژیم صهیونیستی به اوین، آیا زندانیان فراری زندان اوین شناسایی شدند، گفت: با توجه به حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین که در زمان جنگ شاهد این نبودیم که در جنگی به زندان حمله شود، تعدادی از زندانیان که در محوطه عمومی زندان بودند و برخی ترسیده بودند از زندان خارج شدند و آن را  فرار نمی‌توانیم بگوییم. از کسانی که رفته بودند تعدادی برگشتند و بعد از اینکه  شرایط عادی شد برگشتند و کسانی که برنگشتند دستگیر و  شناسایی شدند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی گفت: و  در صورتی که حاضر نشوند دستعداد زندانیانی که در این شرایط خارج شدند، زندانیان رای باز و دارای جرایم‌ سبک  و کم اهمیت بودند.  در این جریان ۷۵ نفر از زندانیان خارج شده بودند که اطلاعی از انها  نبود و تاکنون ۴۸ نفر یا بازگشتند یا دستگیر شدند و  ۲۷ نفر هنوز به زندان  برنگشتند تگیر خواهند شد.  در بین این ۲۷ نفر زندانی،  هیچ یکی از جواسیس یا زندانیات جرایم امنیتی مهم دیده نمی شود.
اخبار مرتبط 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت