هلاکت ۱۹ تروریست داعش در فلوجه

رسانه های عراقی از هلاکت 19 تروریست وابسته به گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و انهدام یک مرکز فرماندهی آنها در فلوجه واقع در استان الانبار خبر دادند.
کد خبر: ۴۰۴۲۶۳
| |
8206 بازدید
رسانه های عراقی از هلاکت 19 تروریست وابسته به گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و انهدام یک مرکز فرماندهی آنها در فلوجه واقع در استان الانبار خبر دادند.

به گزارش مهر به نقل از  رسانه های عراقی، یگان مبارزه با تروریسم عراق روز جمعه از دفع حمله تروریستهای داعش و هلاکت 15 نفر از آنها و انهدام یک مرکز فرماندهی و کنترل این گروه تروریستی در فلوجه خبر داد.

صباح النعمان سخنگوی یگان مبارزه با تروریسم عراق اعلام کرد نیروهای یگان ویژه حمله داعش در فلوجه را دفع کرده که 15 تروریست را به هلاکت رساندند که در میان آنها تروریستهای غیر عراقی هم به چشم می خورد.

همچنین چهار تک تیرانداز عرب در عملیات امنیتی نیروهای عراقی در محله العسکری فلوجه به هلاکت رسیدند، نیروهای امنیتی عراق همچنین شش تروریست زن وابسته به داعش از جمله دو سوری را دستگیر کردند.

بر اساس گزارش المسله، روز گذشته نیز 20 تروریست داعش از جمله چند الجزایری و مغربی در عملیات نیروهای یگان مبارزه با تروریسم در فلوجه به هلاکت رسیدند.

کشته شدن دو غیرنظامی بر اثر شلیک موشک به شهر الخالص و کشته شدن یک افسر ارتش و دو سرباز بر اثر انفجار بمب در جنوب بغداد و دستگیری 16 تروریست تحت پیگرد در صلاح الدین از دیگر تحولات مربوط به عراق است

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت