
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: روسیه در مذاکره با اوکراین به میانجی گری آمریکا و اتحادیه اروپا هیچ نیازی ندارد
به گزارش ایرنا به نقل از وزارت امور خارجه روسیه، لاوروف روز دوشنبه در کنفرانس خبری در مسکو گفت: از درخواست پتر پوروشنکو در مورد مذاکره با روسیه مطلع شدیم.
وی اضافه کرد: همان طور که ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه بارها اعلام کرده است برای مذاکره با مقامهای کی یف ازجمله پوروشنکو آمادگی داریم.
لاوروف افزود: اما نمی خواهیم اعلام امادگی پوروشنکو برای مذاکره با روسیه با شرط هایی از جمله میانجی گری آمریکا و اتحادیه اروپا همراه باشد.
وزیر خارجه روسیه با بیان این که به میانجی نیازی نداریم اظهار کرد: برای همکاری با اتحادیه اروپا و آمریکا به منظور کمک به طرف اوکراینی در اجرای طرح نقشه راه سازمان امنیت و همکاری اروپا آمادگی داریم اما شک داریم که برای روابط با اوکراین نیازی به میانجی گری دیگران وجود داشته باشد.
لاوروف با اشاره به اعلام آمادگی میخاییل ساآکاشویلی برای عضویت در دولت پوروشنکو و کمک به وی در مقام مشاور گفت: مطمئن هستیم که به میانجی گری این فرد در روابط میان اوکراین و روسیه نیازی نداریم.
ˈپترو پوروشنکوˈ تاجر میلیاردر اوکراینی موفق شد در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که روز گذشته(یکشنبه) برگزار شد، با کسب اکثریت آرا در مرحله نخست به پیروزی برسد.
پوروشنکو امروز بر دیدار و مذاکره با ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه تاکید کرده و گفت: بدون تردید در آینده با رییس جمهوری روسیه دیدار خواهم کرد.
وی افزود: به عنوان رییس جمهوری اوکراین مذاکرات با روسیه را در چارچوب وزرای خارجه آغاز خواهم کرد.
پوروشنکو افزود: امروز روابط ما با روسیه بسیار پیچیده است. گفت و گوها با روسیه ابتدا در سطح وزرای خارجه انجام خواهد گرفت زیرا با این کشور در باره مسایلی که برای دولت اوکراین اهمیت فراوان دارد گفتگو خواهیم کرد.