صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همسرکشی به‌دلیل ترس از طلاق

کد خبر: ۴۰۱۷۲۶
| |
10463 بازدید
|

دلبستگی شدید به همسر و ترس از جدایی او انگیزه‌ای است که مردی مدعی است به دلیل آن همسرش را کشته است.پرونده این قتل برای رسیدگی به دادگاه کیفری‌ استان تهران فرستاده ‌شده ‌است و متهم به زودی پای میز محاکمه می‌رود.

به گزارش شرق، متهم که مردی 65ساله به نام فردین است یک‌سال قبل بعد از کشتن همسرش فریبا دست به خودکشی زد اما زنده ‌ماند. گزارش قتل فریبا توسط فرزندانش به ماموران پلیس داده‌ شد.

دختر مقتول گفت: «من دانشگاه بودم  و برادرم هم مدرسه ‌بود، وقتی به خانه برگشتم جسد مادرم را دیدم. پدر و مادرم با هم اختلاف داشتند و احتمال دارد پدرم درباره مرگ مادرم اطلاعاتی داشته باشد.»

فردین بعد از انتقال جسد فریبا به پزشکی‌قانونی تحت‌تعقیب قرار گرفت. ماموران متوجه ‌شدند این مرد به‌دلیل مصرف زیاد قرص اعصاب دچار مسمومیت شده و در بیمارستان بستری است. پرونده پزشکی فردین نشان می‌داد او 40 قرص خواب‌آور خورده و قصد خودکشی داشت اما خواهرش خیلی سریع متوجه این موضوع شد، او را به بیمارستان منتقل کرد‌ و توانست برادرش را از مرگ نجات بدهد. وقتی ماموران فردین را مورد پرسش قرار دادند و از او خواستند درباره قتل همسرش توضیح بدهد، مدعی‌شد قاتل نیست و اصلا هم در جریان مرگ همسرش قرار ندارد. او گفت روز حادثه خانه خواهرانش بود.

 او درباره علت خودکشی‌اش گفت: «من و همسرم خیلی با هم مشکل داشتیم و جروبحث می‌کردیم.»وقتی ماموران زندگی شخصی این زوج را مورد بررسی قرار دادند، متوجه ‌شدند فردین به‌دلیل بیماری اعصاب و اعتیاد با همسرش مشاجرات زیادی داشت و حتی فریبا از او خواسته بود خانه را ترک کند. بنا به شواهد موجود مقتول تصمیم‌ گرفته ‌بود از شوهرش جدا شود. اختلاف این زوج به سال‌ها قبل برمی‌گشت و آنها مدتی بود با هم صحبت نمی‌کردند.

 ماموران همچنین فهمیدند فردین روز حادثه از خانه خودش خارج شده، ابتدا به خانه خواهر بزرگش رفته و سپس آنجا را به مقصد خانه خواهر کوچک‌ترش ترک و بعد اقدام به خودکشی کرده ‌است. این در حالی بود که پزشکی‌قانونی وقوع قتل را تایید و در گزارش خود عنوان کرد فریبا بر اثر فشار بر عناصر حیاتی گردنش جان خود را از دست داده ‌است.

 بنابراین فردین همچنان مظنون اصلی بود. گفته‌های دختر فریبا نیز ظن ماموران را شدیدتر کرد، این دختر گفت: «مادرم آرایشگر و پدرم راننده کامیون بود. از وقتی یادم می‌آید پدرم به موادمخدر اعتیاد داشت. اعتیاد او آنقدر شدید شد که دیگر نمی‌توانست سرکار برود و هر پولی که درمی‌آورد، خرج مواد می‌کرد.

مادرم از طریق آرایشگاهی که داشت هزینه زندگی را تامین می‌کرد و خرج دانشگاه من و هزینه تحصیل برادرم را می‌پرداخت. حتی کرایه خانه را هم مادرم می‌داد، همین موضوع باعث درگیری آنها بود و این اواخر مادرم برای جدایی خیلی مصمم شده بود. چند ماهی می‌شد که اختلاف آنها اوج گرفته‌ بود و نمی‌توانستند با هم زندگی کنند.

 مادرم تهدید کرده‌ بود از پدرم طلاق خواهد گرفت. شب حادثه پدرم خانه بود، صبح من به دانشگاه رفتم و بعد هم دیگر او را ندیدم وقتی برگشتم مادرم کشته ‌شده ‌بود. او هیچ ‌دشمنی نداشت و من همچنان پدرم را مظنون می‌دانم.»

فردین در دور تازه بازجویی‌ها به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت: «فریبا را خیلی دوست داشتم. او همه زندگی‌ام بود. کشتمش تا برای همیشه همسر من باقی بماند. همسرم از وقتی به بیماری عصبی مبتلا شدم با من مشکل پیدا کرد.

 او می‌گفت دیگر نمی‌خواهد با من زندگی کند. سه‌ماه بود با من صحبت نمی‌کرد. پول پیش خانه را او داده ‌بود و به من گفت از خانه بیرون برو و حق نداری وارد خانه من بشوی. قصد داشت طلاق بگیرد، تلاش سه‌‌ماهه من برای آشتی‌کردن فایده‌ای نداشت، حتی حاضر نبود با من صحبت کند و می‌گفت فقط در دادگاه حرف می‌زند. آنقدر فریبا را دوست داشتم که نمی‌توانستم از او جدا شوم. تصمیم گرفتم فریبا را بکشم تا برای همیشه همسر من باقی بماند. او را غافلگیر کردم و در فرصت مناسب از پشت، روسری را دور گردنش انداختم و او را خفه ‌کردم. سپس برای آخرین ‌بار صورتش را بوسیدم و بدنش را غسل دادم و بعد از خانه خارج شدم و به منزل خواهرم رفتم. از آنجا به خانه خواهر کوچک‌ترم رفتم و بعد از خداحافظی از آنها خودکشی کردم. 40قرص اعصاب را باهم خوردم تا بمیرم و پیش فریبا بروم اما متاسفانه مرا نجات دادند. دلم نمی‌خواهد زنده‌ بمانم و می‌خواهم با فریبا بمیرم.

پرونده بعد از پایان تحقیقات مقدماتی، شکایت اولیای‌دم و صدور کیفرخواست به شعبه 74 دادگاه کیفری ‌استان تهران فرستاده ‌شد و فردین به زودی محاکمه می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۲۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
طفلکی ، خیلی براش ناراحت شدم که بخاطر عشق به همسرش اونو کشته و بعدش خودکشی کرده تا بره پیش زنش ولی کار زشتی کردن نجاتش دادن و نگذاشتن بره ، الانم بهترین کار اینه که زودتر اعدامش کنن تا به خواسته اش برسه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
يعني چي؟ واقعا مي ذاشتن خودکشي کنه!!! شما واقعا نمي دانيد که اگر خودکشي کرده بود الان پيش زنش که نبود هيچ، در عذاب الهي گرفتار بود!!! لااقل الان فرصت جبران داره
ايراني00
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
آخه رواني, خوب از همون اول خودتو ميكشتي كه برا هميشه همسر فريبا باشي نه اينكه برعكس اونو بكشي كه مثلا همسرش باشي. انشاءالله بچه هات رضايت ندن و بزودي به درك واصل شي.
محمد جعفر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
ما چرا کسانی که یک بار آدم کشته اند را اعدام می کنیم اما کسانی که بارها قمه کشیدن و زورگیری کردن رو باز دوباره آزاد می کنیم که به آغوش گرم جامعه بازگشته و به فعالیت های قمه کشی خود ادامه دهند؟
پاسخ ها
امير
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
بالاخره معلوم نيست اعدام كنن!! نكنن!! يه روز ميگن ضد حقوق بشره!!! كمپين راه ميندازن!!! يه روز همه ميگن نه اعدام كنين!!! خداييش كي ميتونه با اين نظرات مردم ما حكومتداري كنه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
غصه نخور ، به زودی حکم اعدامت رو میزارن زیر بغلت و بعدش هم میفرستنت پیش همسرت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
خیلی دلم سوخت هزار راه نرفته .چرا خانمها با یک دعوای بچگانه سریع اسم طلاق می آورند اونم با وجود بچه .طلاق در سنین پایین بسیار راحت تر است ولی بعد از چندین سال زندگی جدایی سخت است

__برای با هم بودن دنبال هزار بهانه می گردیم اما برای با هم نبودن بی بهانه
__تو زندگی حقایقی هست میشه فهمید ولی نمیشه فهمون
__ تفاهم یعنی توانایی تحمل تفاوتها
__ به خاطر سه چیز هیچگاه کسی را تحقیر نکنید
1.چهره
2. پدر و مادر
3.زادگاه
چون انسان هیچ حقی در انتخاب آنها ندارد.

زندگی را به هم تلخ نکنیم خوشبختی را با فکر و منش درست می توان به بهترین حالت تبدیا نمود و از داشته ها لذت وبه آینده امید وار بود پس همیشه داشته های خود را دوست بدارید و آن را با هیچ چیز عوض نکنید
پاسخ ها
همايون
| United Kingdom |
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
ناشناس 11:35، دعواى بچگانه نبوده بلكه شما اگر متن گزارش را بخوانيد درخواهيد يافت كه چرا اين زن بيچاره (مقتول) ميخواسته طلاق بگيرد، ايا با شوهرى كه بيمارى روانى دارد و معتاد است و اعتيادش انقدر شديد است كه نميتواند سركار برود و خرجى خانواده را بدهد (بطوريكه تمام هزينه ها بر روى دوش زن بد بخت بوده) و دائماً با هم مشكل داشته و جر و بحث ميكردند ميتوان زندگى كرد؟ دست اخر كه قاتل هم از كار درامد.
امید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
ممنون از پندهایتان
ایشانهم کلی عرض نموده اند نه فقط برای این مطلب
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
قضاوت خیلی سخته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
این از دوست داشتن نبود اوج خودخواهی این مردک بود که راضی نبود همسرش یه لحظه با ارامش زندگی کنه و بدون اون زندگی خوبی داشته باشه اگه واقعا دوستش داشت سایه نحسشو از زندگی این زن کم میکرد نه اینکه بکشدش
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
عجبا .. همه جور قتل رو می شنویم اینم از عاشقیمون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
امیدوارم زودتر اعدام بشه و بره به جهنم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۰
چاکریم .
فقط اعدام
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار