صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توافق قطعي ماينس و توخل براي قطع همکاري

کد خبر: ۴۰۱۶۳۲
| |
2424 بازدید
باشگاه فوتبال ماينس آلمان و سرمربي تيم آن براي قطع همکاري عاقبت به توافق رسيدند.

از چند هفته قبل «توماس توخل» قصد فسخ قراردادش را با ماينسي‌ها داشت.

به گزارش فارس، وي که تا تابستان سال بعد با اين تيم سنتي ليگ ژرمن‌ها قرارداد دارد،‌ عنوان کرد مي‌خواهد يک فصل را به استراحت بپردازد.

اما درپي اين اعلام رسانه‌ها عنوان کردند مربي 40 ساله از طرف باشگاه‌هاي شالکه و بايرلورکوزن پيشنهاد مربيگري دارد که مي‌خواهد يکي را برگزيند. همين مساله باعث تنش ميان وي و ماينس شد. درگيري که به نظر مي‌رسد عاقبت به پايان رسيده است. زيرا دوشنبه (امروز) رسانه‌ها اعلام کردند به توافق قطعي جهت قطع همکاري رسيده‌اند.

بر اين اساس توخل به مدت يک فصل به استراحت خواهد پرداخت و حقوقي نيز دريافت نخواهد کرد. اما اگر در اين مدت باشگاهي خواهان عقد قرارداد وي شود، آن‌وقت مربي جوان و خوش آتيه بايد بخشي از مبلغ قراردادش را به تيم کنوني بپردازد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار