کشف لاشه یک توله پلنگ در منطقه حفاظت شده +تصاویر

کد خبر: ۴۰۱۶۲۳
| |
11697 بازدید
چند روز قبل لاشه یک توله پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده کوه بافق توسط محیط بانان مشاهده شد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران، رئیس اداره محیط زیست شهرستان بافق ضمن تایید این خبر گفت: این لاشه در نقطه ای دورافتاده در قلب منطقه و با فاصله زیاد از جاده های عبوری و جوامع محلی مشاهده است.


سید جلال موسوی افزود: با توجه به اینکه بخش عمده بدن حیوان توسط حیوانات لاشه خوار خورده شده است امکان تعیین جنسیت، زمان و علت دقیق مرگ میسر نیست اما سن پلنگ کم و حدود ۱۲ تا ۱۵ ماه بوده است.

مرگ این توله پلنگ می تواند به دلایل طبیعی از جمله درگیری با پلنگ بالغ نر یا بیماری بوده و همچنین ممکن است عوامل انسانی ازجمله استفاده از طعمه آغشته به سم در مرگ این حیوان دخیل باشد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت