صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كريمي هست جاي نگراني نيست

کد خبر: ۴۰۱۲۴
| |
1752 بازدید

دیگر جای نگرانی نیست. علی كریمی به بازی می‌رسد و پرسپولیس تمام بازیكنان سرشناس خود را دارد. الشارجه، حریف اماراتی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا كه اولین رقیب تیم پرطرفدار ایرانی است، از شانس بد خود باید در ورزشگاهی بازی كند كه هر گوشه‌اش را تماشاگرانی با لباس قرمز پر كرده‌اند.

به نوشته خراسان، هواداران پرسپولیس در لیگ برتر خیری از تیم خود ندیده‌اند. در جام حذفی هم هنوز نوبت به پرسپولیس نرسیده كه بخواهد با پیروزی در آن، هواداران خود را امیدوار كند. فعلا فقط لیگ قهرمانان آسیاست و كلی هوادار، كه همه آن‌ها به امید برد تیم‌شان تلویزیون را روشن می‌كنند يا به ورزشگاه مي‌روند.

تنها نگرانی این هواداران برای برد پرسپولیس در بازی امروز غیبت علی كریمی بود كه آن هم حل شد. كریمی كه گفته می‌شد مصدوم است، دیروز مصاحبه‌ای كرد و گفت كه به بازی می‌رسد: «طی هفته جاری تمرين‌هاي خوبی با تیم داشته‌ام. هنوز مصدومیتم به طور کامل برطرف نشده و با این آسیب‌دیدگی مدارا می‌کنم اما شرایطم طوری است كه می‌توانم بازی كنم.»

كریمی كه مؤثرترین بازیكن تیمش در چند هفته اخیر بوده، طوری حرف می‌زند كه انگار اگر نباشد اتفاقی نمی‌افتد: «به عقیده من غیبت یک بازیکن تأثیر زیادی در بازی پرسپولیس ندارد. تفاوت نمی‌کند کریمی باشد یا نه. شاید اگر من در ترکیب تیم حضور داشتم نتایج تیم بدتر از این می‌شد. با این حال تلاش می‌کنم هر زمان که در ترکیب تیم به میدان می‌روم بهترین بازی را انجام دهم و هواداران را خوشحال كنم. دیگر نمی‌توان هیچ حریفی را دست کم گرفت.

شاید روی کاغذ گروه ما آسان‌تر از دیگر تیم‌های ایرانی باشد اما این دلیل نمی‌شود که حریفمان را دست کم بگیریم.» نلو وینگادا سرمربی پرسپولیس در این مسابقه از فرانك آتسو، محمد منصوری و حسین بادامكی استفاده نمی‌كند. این خواسته خود اوست. افشین پیروانی دستیار وینگادا می‌گوید: «كنار گذاشتن آتسو، منصوري و بادامكي از فهرست دستور وينگادا بود. چون فقط مي‌توانيم نام 18 نفر را در ليست قرار دهيم. پس از آناليز الشارجه به اين نتيجه رسيديم كه اين نفرات بيرون باشند.» كادر فنی پرسپولیس یك‌شنبه شب الشارجه را آنالیز كرد. وینگادا بر اساس همین آنالیز تیم را ارنج می‌كند.

برای وینگادا خیلی مهم است كه این مسابقه را ببرد. برای همین است كه می‌خواهد از زمین و هوا به دروازه حریف حمله كند: «حساب خاصي روي 3 امتياز اين بازي خانگي باز كرده‌ايم. به همين دليل هجومي بازی می‌كنیم. از زمين و هوا به دروازه تيم الشارجه حمله خواهيم كرد.» البته بازیكنان الشارجه هم آن‌قدر از مربی خود روحیه گرفته‌اند كه می‌خواهند در تهران، پرسپولیس را ببرند.

احمد خطیب بازیكن الشارجه می‌گوید: «پرسپوليس تيم بزرگي است اما ما به تهران آمده‌ايم كه نتيجه خوبي بگيريم و قدرت فوتبال امارات را نشان دهيم. ما به هيچ عنوان از پيش بازنده نيستيم. كسب امتياز براي صعود قطعا به ما كمك خواهد كرد.»

شيخ احمد، مدیر الشارجه هم كه به گرفتن حداقل یك امتیاز امیدوار است می‌گوید: «حضور علي كريمي و كريم باقري از بزرگان فوتبال آسيا، قدرت پرسپوليس را نشان مي‌دهد. ما اميدواريم اگر برنده نشدیم، حداقل مساوي كنيم.» نكته جالب بازی پرسپولیس، اصرار بیش از حد مدیران این باشگاه برای دعوت از هواداران است.

دیروز حسین هدایتی، مجید فرخزادی و عباس انصاری‌فرد از هواداران دعوت كردند كه به ورزشگاه آزادی بروند و پرسپولیس را تشویق كنند. این مسابقه ساعت 15 امروز در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

امروز همچنین الهلال عربستان میزبان صباباتری ایران است. طبق برنامه این مسابقه هم ساعت 21 به وقت تهران برگزار می‌شود. الهلال برای انجام بازی‌های خانگی خود ورزشگاه سلطان فهد شهر ریاض را انتخاب كرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟