صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
رئیس دادگستری خوزستان در گفت وگو با تسنیم عنوان کرد

آخرین جزئیات از ترور دادستان خرمشهر

آخرین جزئیات ترور دادستان خرمشهر توسط رئیس دادگستری خوزستان اعلام شد.
کد خبر: ۴۰۱۰۴۰
| |
16469 بازدید

علیرضا باوی دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر صبح امروز در اهواز از سوی افراد ناشناس مورد سوء قصد قرار گرفت و به ضرب گلوله زخمی شد.

بنا به گفته رئیس دادگستری استان خوزستان، ترور وی به وسیله اسلحه شکاری از نوع ساچمه‌ای بوده و سبب شده است که دادستان خرمشهر از ناحیه سر و صورت مجروح شود.

وی بیان کرد: پس از حادثه وی به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شده و کار مداوا  به شکل سریع انجام پذیرفت و ساچمه از بدن وی خارج و اکنون حال عمومی خوبی دارند.

به گزارش تسنیم دادستان خرمشهر حوالی ساعت 23 شب گذشته جمعه 26 اردیبهشت ماه، در اهواز و در نزدیکی پل پنجم هنگام رانندگی مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

بر اساس این گزارش همچنان تحقیق در مورد این حادثه ادامه دارد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟