میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف وارد تهران شد

وزیر امور خارجه کشورمان پس از پایان چهارمین دور مذاکرات هسته‌ای بین ایران و کشورهای ۱+۵ در وین، پایتخت اتریش وارد تهران شد.
کد خبر: ۴۰۰۸۵۶
| |
13725 بازدید
وزیر امور خارجه کشورمان پس از پایان چهارمین دور مذاکرات هسته‌ای بین ایران و کشورهای ۱+۵ در وین، پایتخت اتریش وارد تهران شد.

به گزارش تسنیم، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه دقایقی پیش، از سفر چهار روزه وین وارد تهران شد. آقای ظریف سرپرستی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران در مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 را به عهده داشت که  پس از چهار روز  گفتگوی حساس و فشرده شب گذشته بدون نتیجه به پایان رسید.

عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران در یک نشست خبری با رسانه های ایرانی حاضر در وین، با اعلام پایان این دوره مذاکرات جامع هسته‌ای گفت، در این گفتگوها که هدف آن تهیه پیش نویس توافق جامع و نهایی بود «پیشرفت محسوسی» صورت نگرفت.

به گفته آقای عراقچی دوره بعدی مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت های جهانی در خرداد ماه برگزار خواهد شد و تاریخ آن هم تعیین شده است. وی اما با بیان این که تاریخ تعیین شده هنوز به تایید نهایی طرفین نرسیده است، از اعلام آن خودداری کرد.

دور جدید مذاکرات هسته‌‌ای ایران و گروه 1+5 به منظور تهیه پیش نویس توافق نهایی از شامگاه سه شنبه با شام کاری محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز شد و با دیدارهای پی در پی این دو، و نیز هیات های مذاکره کننده دو طرف، ادامه یافت.
 
صبح روز جمعه نیز این دیدارها، که از محتوای آنها هنوز خبری منتشر نشده، ادامه یافت و به گزارش رسانه ها برخی از اعضای هیات های دوطرف با یکدیگر به طور دوجانبه و چندجانبه دیدار کردند.
 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت