دستور ویژه دادستان در مورد حادثه پارک ارم

دادستان تهران دستور رسیدگی ویژه و سریع به پرونده حادثه پارک ارم که در جریان آن ۳ دختر مصدوم شدند را صادر کرد.
کد خبر: ۴۰۰۱۷۸
| |
8408 بازدید

دادستان تهران دستور رسیدگی ویژه و سریع به پرونده حادثه پارک ارم که در جریان آن ۳ دختر مصدوم شدند را صادر کرد.

به گزارش فارس، در پی دستور دادستان تهران، سرپرست دادسرای منطقه و بازپرس پرونده از محل حادثه بازدید کردند و از نزدیک در جریان بروز حادثه قرار گرفتند.

همچنین مقامات قضایی یادشده با مراجعه به بیمارستان‌های محل بستری مصدومان از آنها عیادت و اظهارات آنها و والدینشان را به‌ عنوان شکات پرونده اخذ کردند.

این در حالی است که متهم پرونده احضار شده و تحقیقات کماکان از وی ادامه دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت