هجوم نیروهای اوکراینی به اسلاویانسک

رسانه های خبری روسیه شامگاه دوشنبه از آغاز حمله گسترده نیروهای اوکراینی به شهر اسلاویانسک خبر دادند.
کد خبر: ۴۰۰۰۷۸
| |
7723 بازدید
رسانه های روسی از جمله خبرگزاری اینترفاکس و کانال دوم تلویزیون دولتی روسیه اعلام کردند: نیروهای اوکراینی از چند طرف به اسلاویانسک حمله کرده اند.

به گزارش شبکه خبر، رسانه های خبری روسیه شامگاه دوشنبه از آغاز حمله گسترده نیروهای اوکراینی به شهر اسلاویانسک خبر دادند.

بر پایه این گزارش نیروهای مهاجم در حملات خود به شهر اسلاویانسک از انواع سلاح های سنگین همچون خمپاره انداز و سلاح های ضدتانک استفاده می کنند.

بنا بر گزارش رسانه های روسی بر اثر این حملات شمار زیادی کشته و مجروح شده اند اما رقم مشخصی از قربانیان این حملات در دست نیست.

به گزارش کانال تلویزیونی روسیه24 ارتباط مخابراتی و تلفن همراه با شهر اسلاویانسک به دلیل حملات نیروهای دولتی مختل شده است و به همین دلیل تلفن های همراه فرماندهان شبه نظامیان در دسترس نیست.

شهر اسلاویانسک هم همزمان با برگزاری همه پرسی استقلال استانهای دونتسک و لوهانسک چند بار هدف حمله نیروهای اوکراینی قرار گرفت اما با این وجود بسیاری از ساکنان شهر در همه پرسی شرکت کردند.

نیروهای اوکراینی از اواسط ماه آوریل گذشته عملیات نظامی برای سرکوبی جدایی طلبان در مناطق شرق و جنوب این کشور اجرا می کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت